• Чт. Фев 29th, 2024

Boeket tomaten op het raam.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Op straat is februari geen kalender, maar actueel. Saai en verdrietig. Alles is bedekt met sneeuw, het is moeilijk om te lopen. Toch kroop ik naar de datsja voor een stuk vezelplaat voor de vensterbank.

Uiteindelijk heb ik het afgemaakt, of beter gezegd de vensterbank vergroot om de tomaten mooi te maken. Met behulp van anderhalve deur uit de oude kast heb ik de vensterbank weten op te bouwen. En ik heb de vezelplaat onder de bodem van de dienbladen zodat hun breedte overeenkwam met de breedte van deze dienbladen

Totdat ik bij de luier kwam met Aphrodite

Voor wie is een boeket?) Voor wie is een boeket?)

Ik heb twee wortels in een glas geplant. Ze zullen voorlopig genoeg hebben. De wortels zullen groeien, dan zal ik bedenken waar ik ze moet neerzetten.

veenbessen in suiker veenbessen in suiker

Alle veenbessen kwamen niet binnen. De aarde eindigde, in het algemeen, alle … Ik kan fysiek niet in de kas komen — sneeuw, sorry voor mijn Frans, tot het vijfde punt. Het is nat en zwaar, want het is +10 buiten nu. Ik zal wachten, ik zal professioneel huilen, misschien is mijn man een lader, hij zal rijden en de weg voor mij vrijmaken. Het is erg duur om land in zakken te kopen en het in zijn pure vorm te gebruiken. Ja, en Ik hou niet van gekocht, om eerlijk te zijn.

Aphrodite wil de zon. Aphrodite wil de zon.

Strekt zich uit, arm ding, naar het licht toe, en het licht heeft geen haast om buiten het raam te verschijnen.

veenbessen in suiker veenbessen in suiker

Natuurlijk begrijp ik dat er geen esthetiek in de vensterbank van de stad zit en er zijn geen stokken. Maar het kan me niet schelen. Mijn zaailingenappartement wordt ook hervestigd, ik kan doen wat mijn hartje begeert. gewoon een gebruiker in dergelijke zaken, ik ben over het algemeen vergeven)

Coleus, klein deel Coleus, klein deel

Coleus kreeg ook een kleine vensterbank!

Nou, het hele hostel als geheel Nou, het hele hostel als geheel

Mijn man wilde natuurlijk graag helpen, denk niet dat hij armloos is. Maar ik laat hem niet in mijn groene wereld, want hij zou twee dagen lang deze vensterbanken bouwen. Hij doet alles heel grondig. Het is gemakkelijker en sneller voor mij om het zelf te doen)

En elke dag beloof ik mezelf dat ik morgen zal liegen en niets zal doen. Maar morgen komt nooit, want het is altijd «vandaag»!!!)))

Fijn weekend en een goed humeur)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *