• Чт. Фев 29th, 2024

DE PEPER IS HELEMAAL NIET TEVREDEN Van scheuten tot plukjes.

Автор:Administrator

Апр 16, 2023

Hallo allemaal op mijn kanaal!

Vandaag zal ik je vertellen over nog twee soorten paprika’s, die ik iets later voor zaailingen heb gezaaid dan de eerste twee soorten, en wat daarvan is gekomen.

Peper is dus een vrij lang ontwikkelend gewas, en om tijd te hebben om een ​​\u200b\u200boogst te krijgen in de Middle Lane, namelijk in de regio Moskou, moet het worden gezaaid voor zaailingen vóór andere groentegewassen. De eerste twee pepervariëteiten Hannibal en Red Star of the East werden vrij vroeg op 11 januari gezaaid , ze zijn al lang verwijderd en ontwikkelen zich systematisch. Ik heb besloten om de resterende twee paprika’s later, eind januari, te zaaien en een ervan stelt me ​​erg teleur. Bovendien is peper populair, aanbevolen door veel tuinders. De zaden zijn vers, de zaadproducent is bewezen en herhaaldelijk door mij gekocht. Deze twee paprika’s zijn van dezelfde fabrikant Bogatyr en California Miracle .

Peper Bogatyr Peper Bogatyr

Bogatyr toonde zich niet slecht, de zaden ontkiemden eerder, de zaailingen ontwikkelden zich iets voor op de tweede klas.

Peper California Miracle Peper California Miracle

Maar hier is de Californische wonderpeper gewoon verontrustend. De zaden ontkiemden langzaam, ongelijkmatig en ontkiemen nog steeds, het ontkiemingsgat is bijna een maand.

Gekiemde spruiten ontwikkelen zich nog steeds erg slecht en langzaam, de struiken zijn zwak, niet meer dan 4 cm hoog, de eerste echte bladeren proberen met grote moeite te verschijnen. De voorwaarden voor zaailingen zijn precies hetzelfde gemaakt.

Er is onlangs met de Bogatyr gedoken, maar het Californische wonder is niet bekend wanneer het zal moeten duiken. Het is anderhalve maand geleden sinds het zaaien. Het maakt me natuurlijk niet bang, maar het verbaast me wel.

Dit is wat er gebeurt … Alle zaailingen zijn als zaailingen, maar er ging iets mis met het Californische wonder. Ik hoop dat hij op de een of andere manier groeit, anders is de oogst van hem in het geding. Ik plant dit ras voor het eerst en ik wil de kwaliteiten ervan uit persoonlijke ervaring zien en evalueren.

Ik zondig natuurlijk op de kwaliteit van de zaden. Ik zie geen andere reden. Wat is volgens jou de reden voor zo’n ontkieming en ontwikkeling?

Vrienden, hoeveel van jullie zijn een soortgelijke ontwikkeling van deze variëteit tegengekomen? Schrijf je mening in de comments.

Abonneer, plaats 👍, deel je ervaring, schrijf reacties, blijf op de hoogte van nieuwe publicaties op mijn kanaal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *