• Вт. Июн 6th, 2023

De reden waarom ik een deel van de zaailingen verloor, is gevonden

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Wanneer komt inzicht? Persoonlijk komt het tot mij ‘s nachts! Zo is de puzzel vanavond over het onderwerp «wat is er met de zaailingen?» gevormd in mijn hoofd!!!

Laat me je eraan herinneren dat ik dit seizoen alles zo heb veranderd dat ik het overdreven heb. Ik heb een rek gemaakt van twee tafels! Ik heb het van bovenaf bedekt met folie-isolatie zodat het licht van de lampen werd gereflecteerd en alle zaailingen het kregen.

Mijn rek Mijn rek

En alles lijkt cool en correct, maar dat is het niet!

Eerst begonnen de zaailingen van tomaten te vallen, daarna de goudsbloemen. Niet allemaal, maar ook niet minder aangenaam. Toen stierven de gepekelde tomaten gedeeltelijk.

En nu heeft zich dezelfde puzzel over een pijnlijk onderwerp ontwikkeld, eindelijk !!!!!

Een paar dagen geleden heb ik de paprika van het rek naar het raam verplaatst. Ik besloot dat het genoeg was voor hem om onder de lampen te leven, ik moet ruimte vrijmaken voor anderen! En gedurende deze paar dagen, de paprika op het raam is vrolijker geworden en op de een of andere manier zelfs vrolijker geworden, of zoiets….

Pas niet op voor bangeriken) Pas niet op voor bangeriken

Je hebt waarschijnlijk al begrepen wat er gebeurde in mijn Narnia ???En alles is simpel !!!In de tunnel, die er chic en verlicht uitzag, was het eigenlijk bloedheet en niet comfortabel !!!Ik opende de ramen, opende alle zijkanten naar binnen mijn tunnel en de zaailing slaakten een dankbare zucht!!!

Nu is het net zo. Nu is het net zo

Nou, het was nodig om er zo over na te denken!!! Dus alleen ik kan!!! Een deel van de paprika’s is vandaag naar huis vervoerd. We hebben vensterbanken in twee rijen en de zijkant is zonnig. zelfs gesnoven.

salsa-salsa

Dus herhaal mijn fouten niet. En in het algemeen geldt: hoe minder je de moeite neemt, hoe beter alles groeit)))

Fijne dag allemaal)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *