• Чт. Фев 29th, 2024

De timing van het planten van peper vanuit mijn oogpunt.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Hallo mijn liefste)

Vandaag zullen we het hebben over de timing van het planten aan de hand van het voorbeeld van mijn peper! Alleen, behalve peper, zijn er op dit moment geen voorbeelden🤣

Overal schrijven ze dat peperzaailingen binnen 60 dagen moeten worden geplant. Iemand zal geen aandacht besteden aan de nuances van deze periode en zal dat doen. Dat wil zeggen, als ik precies 60 dagen tel, dan gaat de min van deze dagen naar zaailingen .

Mijn paprika, twee weken na het zaaien Mijn peper, twee weken na het zaaien

Kijk! Op de foto is te zien dat de peper nog steeds aan het rijzen is. Niemand ontkiemt met een vriendelijk team en komt met borstelharen uit de grond. Er zijn ook laatkomers! Iemand gooit ze weg, gemotiveerd door het feit dat ze zwak zijn. Wat als het maar een zaailing is? kwam dieper in de grond of er was niet genoeg vocht om snel te beginnen, zoals collega-pioniers?)))

En deze heren blijven nog twee weken hangen tot het hoofdblad verschijnt, een bewezen gebeurtenis.

En dan, na het plukken, zullen ze wortel schieten in een nieuw appartement, de aarde proeven en weer vertragen.

En wat kunnen hier 60 dagen zijn?

Iemand zal zeggen dat er later, ergens in maart, meer licht en warmte is, dat degenen die in maart zijn geplant hun vroege broers zullen inhalen.Misschien doet iemand het, ik zal niet tegenspreken.Maar ik heb het over mezelf.

Vorig jaar was er een ervaring (interessante zaden kwamen bij de hand, geplant om te testen) aanplant in maart Half augustus heb ik drie vruchten gebonden.

We eten peper in technische rijpheid sinds half juni. Ik plant het met bloemen, en soms met vruchten. Maar daar zie ik niets mis mee. Ik zie trouwens niet veel kritische dingen in mijn tuin. Waarom gewoon in de planten graven? , word niet ziek en gezond.

Heb je trouwens gemerkt dat alles groeit en aan kracht wint voor verdere groei tot 22 juni?

En toen zakte de zon weg, en toen augustus met zijn mist en temperatuurschommelingen…

Hoeveel mensen, zoveel meningen) Ik heb de mijne geuit)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *