• Пн. Дек 11th, 2023

Dichondra en siernetel plukken

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Het werd saai, ik besloot coleus en dichondra te gaan plukken, laat ze tenminste nieuwe appartementen hebben, ik wacht op de mijne!

Aardcassettes Aardcassettes

Ik heb een beetje kokosnoot van Fix aan mijn aarde toegevoegd, het heeft natuurlijk een soort chemische geur, maar mijn optimisme zei «we zullen doorbreken»

Coleus Coleus

Coleus is verkrampt door zo’n overhaaste landing

Dichondra Dichondra

Dichondra rechtopstaand) De eerste vormt het hoofdblad🤩

Ik haalde het er voorzichtig uit met een lepel Ik haalde het er voorzichtig uit met een lepel

Ik groef en besefte dat het gevaarlijk is om deze bundel met je handen uit elkaar te halen voor delicate wortels.

Ik moest weken in een schoteltje water

Coleus gaat in bad Coleus gaat in bad

Op deze manier kunt u de wortels van baby’s veilig scheiden)

Dichondra Dichondra

Wat was mijn verrassing toen ik de eerste spruit van dichondra opgroef !!! Dit is de wortel !!! Wie hem voor het eerst plant, let op dit moment. De dikte van de grond voor het planten heeft minimaal 5-7 nodig cm En graaf bij het plukken dieper zodat de wortel niet per ongeluk snijdt.

Het hostel is klaar) Het hostel is klaar)

Ik heb de Coleus tot nu toe geplant. Ze zullen snel de grond beheersen in een menigte. Het is niet een feit dat iedereen wortel zal schieten, er waren hele kleine exemplaren. Ze werden geplant op de «misschien».

Dit is mijn nieuws uit de velden😉

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *