• Пт. Июн 9th, 2023

En weer de tomatenkabouter!

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal!

Er is zoveel geschreven over variëteitstomaten!De informatie is tegenstrijdig, als je het grondig bestudeert.

Ik zal je vertellen over het voorbeeld van mijn «onverantwoord».

Onverantwoord, dit zijn vijf kabouters die verloren zijn gegaan in mijn Narnia toen ik er een artikel over schreef. Ze waren niet opgenomen in de inventaris, dus ik schrijf er apart over)))

Ik wilde de kabouters op de een of andere manier op de een of andere manier systematiseren om ze te planten volgens Feng Shui, en niet willekeurig. Ik ging op zoek naar informatie en was zeer verrast toen ik me realiseerde dat op verschillende sites dezelfde variëteit in zijn eigen werd beschreven manier. Natuurlijk is het heel fijn dat mensen hun kenmerken opschrijven, en niet overnemen van anderen. Aan de andere kant, wat moet ik als richtlijn aanhouden?

De hoogteaanloop van elke beschreven kabouter op een bepaalde site is maximaal 20 cm.

mysterieuze dame mysterieuze dame

Dat is echt de waarheid, heel mysterieus! Natalya (het kanaal «land bij het huis») is opgegroeid met dezelfde grappige dwerg.

Tomatenkabouter Tomatenkabouter

Gandolf!!! Een of andere interessante en mysterieuze tomaat. Zoals een struik of zoiets … Ik dacht dat het misschien een hersortering was, maar nee, iedereen is zo)

Scoresby Scoresby

Dit is geen dwergdwerg. Ik heb in oktober één zaadje geplant, dus hij was een dwaze pen, ik moest het wegdoen. En ze schrijven dat bepalende bloed.

Nog een prinses Nog een prinses

Rose Villa Caribou.De bladeren zijn ook grappig, maar sterk en groen)

Deze lach wordt zooo ambitieus genoemd — de koning van schoonheid!!! Nou ja, misschien is hij nog steeds een prins, dus er is geen schoonheid)))

Ik ben zelf tot deze conclusie gekomen!

Ik zal me nog steeds concentreren op de beschrijvingen van die mensen die me de zaden hebben gestuurd.

En houd een dagboek bij.

En uiteindelijk kies ik voor mezelf iets dat groeit en lekker is. En eerlijk gezegd, ik zal helemaal paars zijn, hoe heet het en hoe groot zal het uiteindelijk worden. Ik kan ze over het algemeen Anya’s tomaten noemen, heerlijk😂😂😂

Ik begrijp dat ze ooit allemaal uit een ander land kwamen. En onder verschillende omstandigheden groeiden ze anders op, vandaar de beschrijvingen met hoogteverschillen onder verzamelaars. Dat wil zeggen, ze geven ons als het ware algemene informatie en naar de hel met de details) ))

Nou, laat het zijn, nou, oké! Mijn doel is uiteindelijk smaak, ongebruikelijkheid en oogst! Ik ben geen fokker, geen fijnproever, ik ben een eenvoudige zomerbewoner met sprongen en een verlangen om tomaten te kweken die dat wel zullen doen mijn startkapitaal aanvullen of er nooit in verschijnen !!!

Iedereen herinnert zich degenen die van kinds af aan tuinen hebben, hoe familieleden de mooiste tomaat in de struik achterlieten voor zaden\u200b En verdomme, het viel erg tegen !!! weet je de namen nog?

Fijne dag allemaal)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *