• Вт. Июн 6th, 2023

En weer koleus

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Ik bleef vandaag een beetje hangen. ‘s Morgens bedacht ik een zoektocht voor mezelf, ik was druk. Lange tijd wilde ik coleuses planten, de volgende. We strekten ons uit en bezetten veel plaatsen. Ik kan het niet dragen het weg. Hebzucht is zo’n, geen gemakkelijke last! En net op dat moment werd mijn man ziek! Hij is verdrietig, maar mijn assistent!

Brigade wauw! Brigade wauw!

Konyuchila liep een halve dag dat ik het land niet hoefde te brengen, dat ik aan het breken was en ik wil iedereen en alles duiken !!! Trouwens, ik lieg niet, ze hebben de weg naar de datsja schoongemaakt en het zag er visueel betrouwbaar uit! er zijn er twee, en de eerste ben ik), hij legde me lange tijd uit dat we er niet zullen komen op mijn «shushlaik», dat de sneeuw los en nat is, enz. , enz., enz. Heeft het me toen tegengehouden?))) Kan me niet schelen!!!!!

Laten we in het algemeen gaan. We zijn er niet gekomen!))) Maar een beetje! Denk maar aan, ik heb de auto een paar keer naar buiten geduwd, het maakt niet uit! En het is oké dat ze de aarde naar de grond hebben gebracht auto. Maar nu heb ik het!))) Morgen een medaille voor mijn man stapel karton! «Voor geduld niveau 1000»

Is het schoonheid?) Is het schoonheid?)

Ze vulde de cellen, bevolkte haar coleuses!

Peuters Peuters

Ik ben niet bang om op zulke kleintjes neer te duiken. Coleus is geen dodelijke bloem!

En als tussendoortje het hoogtepunt van het seizoen, de hangoorolifant

Coleus — recordhouder Coleus — recordhouder

Ik weet niet waarom hij zo groot is! Zijn broers zijn veel compacter.

Je kunt de zijscheuten al zien Je kunt de zijscheuten al zien

Hij onthoofdde zijn eerste, hij zal waarschijnlijk doorbreken!

En nu een vraag voor kenners: waarna, volgens het verslag van een paar bladeren, is het juister om zijn hoofd te slopen?

Bedankt voor je antwoorden en een fijne dag verder

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *