• Пн. Дек 11th, 2023

Er was eens in de koude wintertijd…

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Ik ben de vorst beu. Ik kan nergens heen, het is triest om thuis te zitten. Daarom ben ik begonnen met creëren !!!

En wat? Nou, dus … Je haalt een enorme zak met alles uit de bakken, sorteert het en een andere kabouter is in je hoofd geboren) Ik ben vorig jaar voor ze gevallen. Ik wil ze alleen doen aan de vooravond van de nieuwjaar. Dit is de magie die me bezoekt)))

Eerst was er een konijn Eerst was er een konijn Toen een hert Toen een hert Gewoon een rijke dikbuikige kameraad Gewoon een rijke dikbuikige kameraad En zijn vriend met een marterhoed))) En zijn vriend met een marterhoed))) Nog een haas!))) Nog een haas!) )) God houdt van een drie-eenheid))) God houdt van een drie-eenheid))) Vrienden Vrienden

En het leven is verbeterd en het zenuwstelsel is in orde) Volledige harmonie in het algemeen Het is niet zo verdrietig in mijn ziel als je omringd bent door zelfgemaakte producten gemaakt met ziel)))

En dan zou ik moeten stoppen) Het lijkt erop dat er al genoeg dwergen zijn. Ik zwijg al over sneeuwvlokken van Foarmian en andere kleinigheden. Gisteren nam ik mijn magische tas met pleisters mee naar de schuur en dacht dat er een soort bezinksel over was. Ik Ik heb iets niet geïmplementeerd, ik heb een belangrijk detail gemist!

Tyrnet is slecht, voor mensen zoals ik, eerlijk gezegd! En de moeder is een naaister, verdriet in de familie)))

Ik herinnerde me, of beter gezegd, ik zag in de uitgestrektheid van het netwerk dat er niet genoeg kerstboom was!

En wat denk je?Ik ging terug achter de tas, het proces begon!Drie uur later werd een kerstboom geboren

Over het algemeen ben ik er vandaag vast van overtuigd dat ik ben gestopt met creëren! Maar dit is niet juist)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *