• Вт. Июн 6th, 2023

Het huis uit geschopt! Het begin van een grote oogst

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Ik ben een massale hervestiging begonnen, meer precies, zaailingen bewegen en mijn hoofd doet pijn.

De dag kwam dat de odnushka van mijn man (eindelijk) in mijn volle bezit kwam gisteren, zoals ze zeggen

Hier zijn we nu aan het bewegen en duiken)))

Gisteren heb ik de eerste partij doppen vervoerd, vandaag de tweede (niet de laatste) Ik verpak alles in schuimplastic dozen met deksel zodat ze niet bevriezen.

Mijn land is sinds de herfst geoogst, maar we konden er niet bij (((Te veel sneeuw, ik moest met een schop zwaaien, maar er was geen tijd. Over het algemeen konden we niet bij de schuur komen, we verzamelden twee emmers in de kas, gemengd met kokosnoot en de hitte is verdwenen))) Maar dit land was niet genoeg voor alle obers en obers!Ik vroeg ze om het tenminste tot morgen te volhouden.

Eerste Nieuwkomers Eerste Nieuwkomers

Links staat het Californische wonder, rechts de Almaz-aubergine.Hier kijk ik naar Almaz en denk dat ik de Black Giant tevergeefs heb geplant..In mijn hart hoopte ik dat een deel zou sterven door een oogst en natuurlijke selectie zou blijken)

Hier worden kabouters (18 soorten), petunia’s en leeuwebekken begraven.

En ze hebben me ook knock-out geslagen op een avontuur om uien te planten !!! Ik weet niet wat er in mijn hoofd omging op het moment dat ik zaden kocht en ze in de grond plantte … ik begrijp volkomen dat ik niet Ik heb helemaal geen vriendschap met uien.En waarom ik een plaats heb ingenomen onder deze groente, is mij ook niet duidelijk.

‘S Avonds moet je nog steeds de kabouters lastig vallen en tomaten in potten begraven Ik heb «Cranberry in suiker» en «balkonwonder».

Over het algemeen kan ik alleen maar dromen van vrede.

Ik wens je een goed humeur en laat niets de dagelijkse dag overschaduwen)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *