• Чт. Фев 29th, 2024

Hoe heb ik Vignu gevonden)

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)

Er zijn mensen zoals mensen. En er is Anya! Gisteren bracht mijn man een pak melk en drie cellen eieren. En vanmorgen ontmoette ik de vrouw van Prusak in de keuken !!! !! Horror tot op het punt van kippenvel. In het algemeen, er was geen tijd om flauw te vallen, het was nodig om deze vrouw naar de voorouders te sturen! Het lijkt erop dat de jongedame uit de winkel kwam, omdat geen van haar familieleden in mijn appartement is geboren. Maar toch, onaangenaam. Ik sprong naar de winkel voor vergif en laten we overal smeren, dat betekent. Voor het geval dat. En toen vond ik een dop met allerlei bonenpeulen. Nou, het is niet gek dat ik het vergat, want mijn keuken is enorm, al 2 * 2,5 meter al 🤣🤣🤣gepland in de winkel om te kopen om te planten.

Mummies Mummies

In deze dop verscheen ergens een peul van okra !!!! Ik heb hem vorig jaar absoluut niet geplant.

Het is niet van mij, ze gooiden het naar me. Het is niet van mij, ze gooiden het naar me

Alleen eet ik okra in ons gezin, in roerei. Je hebt er niet veel van nodig, maar de pad slaapt niet! Hij bloeit heel mooi, jammer dat hij niet lang houdbaar is.

okra zaden okra zaden

De bonen zijn allemaal geschept.

Assorti Assortiment

Toen herinnerde ik me dat ik geen bonen eet, en dat er zaden in voorraadzakken ergens in de bakken liggen, ik nam alleen zaden van erwten !!!

Vigna Vigna

Ik hoop dat niet iedereen zal ontkiemen, ik heb niet zoveel nodig, de kas is geen rubber

Vigna-bloem Vigna-bloem

Iedereen houdt van cowpea, zelfs Johnny! We eten het in de zomer en vriezen het in voor de winter. Een absoluut probleemloze plant. Ik plant het onder de muren in de kas, niemand heeft er last van.

Dit is hoe de vrouw van Prusak me eraan herinnerde dat ik moet vinden en gevangen moet zetten! Als zij er niet was geweest, zou ik in vrede leven en niet aan mijn snor blazen. En zo gebeurde het joggen en springen en de ontwikkeling van fijne motoriek onmiddellijk🤣🤣🤣

Ik wens jullie allemaal een goede dag en dat geen Pruisen je dagen overschaduwen)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *