• Вт. Июн 6th, 2023

Hoe ik Tentoonstelling heb geplant…

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Laat me je eraan herinneren dat uien een van de culturen zijn die NIET met mij groeien. Op de een of andere manier hadden we geen begrip en liefde voor hem) En dus besloot een van mijn theepotten om Exhibition te laten groeien, waar ze me graag over informeerde !!! En ik ben een tuinman van het niveau stopitsot, hoe zal ze het laten groeien, maar ik niet of wat? We kochten over het algemeen zaden. Ze heeft eenvoudige en ingelegde (groen, bemoedigend), ik heb groene. Het leek me dat de behandelde zaden op de een of andere manier betrouwbaarder zouden zijn … Uh-huh … Hoe.

Ik plantte mijn ui met avonturen. Eerst wilde ik in een slak gaan, en toen ik het verdraaide, werkte deze methode voor uien niet voor mij. Daarna deed ik de rest van de zaden in een glas om de dop mee te vullen aarde, ik vergat de zaden … ik waste het glas … ik verzamelde de zaden uit de gootsteen …

Maar ik had drie pakken, ik had genoeg voor de hele ruimte van een gigantische dop van de taart Oké, we hebben onze strikken op 20 februari geplant en we zitten te wachten … We wachten een dag, we wachten op twee … een week En dan, zie, ik vind een spruit in mijn container !!!

Ik schrijf aan mijn vriend dat «de eerste ging»! Ik kan niet trots op mezelf zijn, het is er nog niet uitgekomen. Ik schonk mijn klein beetje in (de dop is groot, de aarde barstte een beetje), ik vertelde mijn man dat we één buiging zouden hebben, maar op de andere kant, een halve kilo !!! Hij antwoordde dat er zulke bogen waren die we meer zouden moeten hebben. Maar waar kan ik ze krijgen?) Er zijn geen scheuten meer.

Ik raakte in paniek, besloot coleus en een pak cineraria in deze dop te zaaien. Ik nam een ​​theelepel, begon het land te roeren en er waren «groene» en intacte zaden van de noodlottige ui. En op het moment dat Ik had er al op gescoord, ik had medelijden met de zaden. En Moth en Pad werden wakker of wat voor soort dierenvriend))) Ik verzamelde de zaden, waste ze van de grond en in een wattenschijfje en op de batterij. Misschien komen ze uit?))) Ik heb wat ruimte in de dop gelaten voor het geval dat, je weet maar nooit …

Nou, wie gooit hele zaden weg?)))) Nou, wie gooit hele zaden weg?))))

Het is de eigen schuld van de ui dat hij niet is ontkiemd. Nu zal hij met bloemen groeien in hetzelfde appartement. Mijn interne commandant zei: «Er zijn geen plaatsen en dat is alles» !!!

Toekomstige enkele boog Toekomstige enkele boog

Ik lach om mezelf. En aan de andere kant, misschien slaag ik en zal ik een nieuwe manier beschrijven om de tentoonstelling te veroveren? Wie weet)))

Fijne dag en een goed humeur allemaal)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *