• Пн. Дек 11th, 2023

Hoe plant ik bieten?

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Ik zal je vertellen over de bieten, zoals ik beloofd had)))

Ik ben geabonneerd op één kanaal, het is goed, ik vind het leuk) Ik praat graag met zijn eigenaar, vriendelijk)

Dus in één artikel speelden we serieus een discussie over het planten van bieten! Ze vroeg zich af waarom we bieten planten met zaailingen, en ze planten ze alleen in de grond, zonder zich zorgen te maken. Het lijkt erop dat ze ook een zone van risicovolle landbouw heeft, maar Ik groei geen wortelgewas uit zaden, voor het leven van mij) Wortels groeien trouwens zonder problemen. Wat is er mis met ons met bieten, daar kwamen we niet achter tijdens de discussie)))

En bijna allemaal planten we bieten in bassins-boxen en dan zaailingen buiten in de grond.

Vorig jaar besloot ik in de war te raken en deed ik het anders.

Ik zal meteen reserveren dat ik niet van plan was het kanaal te dirigeren, dus er zijn geen foto’s met stapsgewijze instructies …

Ik heb drie variëteiten geplant: Bordeaux, Cylinder en een nieuwe Chervona Kulu. Over de laatste geef ik eerlijk toe dat het een mislukking was! En niet alleen in mijn buurt. geen fijnproever, deze variëteit beviel niet.

Ik raakte afgeleid! Eerst plaatste ik de zaden in een slak (slak) met de grond. Alles sprong op, het begon te spijkeren. En er was heel weinig zwarte poot. Terwijl de buurman van het bassin leed aan deze kwaal 30/70 .

Vervolgens gingen mijn melts in bekers van 200 gram.

rode biet zaailing rode biet zaailing

Hier zijn zulke mooie «honderd bieten», met een krachtige wortel, ze verhuisden naar de vers gegraven voormalige maagdelijke gronden op de linkeroever. En ja, er waren precies honderd wortels)))

Foto van 06/05/2022 Foto van 06/05/2022

De zorg bestond uit water geven, wieden en beschutting tegen de zon gedurende de eerste twee weken. Ik stond onder bogen met acryl 15 dik. De zomer ging scherp aan en de zon wilde iedereen verwarmen, afgezien van kracht))) , zo lijkt het. Ik deed hetzelfde en vergat) De aarde rustte, alles zat er naar mijn mening in en toen het gebladerte sloot, verdween de behoefte aan regelmatig water geven

Dit is de grootste Dit is de grootste

Ik heb de volgende conclusies getrokken!

De slak is goed — weinig lunges

Ik plant sterke zaailingen met een krachtige wortel

Geen puistjes

Dit alles gaf me mijn «honderd bieten»))) Gegarandeerd!!!

Het belangrijkste is om geen variëteiten te kiezen die je in de steek laten, zoals Chervona Kula in mijn geval.

En nu het belangrijkste! Ik heb honderd bieten geplant omdat mijn man overtuigd is van de wonderbaarlijke eigenschappen van bieten op het spijsverteringskanaal en klaar is om ze elke dag te eten! Ik dacht naïef dat deze hoeveelheid genoeg zou zijn voor ons voor de winter, ik vergiste me !!! , zelfs onze Joni))) Gewoon gekookt met zout en gegroeid met olie.

Dus dit jaar plant ik 150 bieten en niemand zal me tegenhouden)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *