• Чт. Фев 29th, 2024

Hoeveel groenten planten?

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Iemand stelt vragen, zeggen ze, waar plant je zoveel? We hebben 3 struiken komkommers genoeg voor alles, die delen we ook uit aan onze buren…

Hier wil ik echt in detail over dit onderwerp praten!

Ik zal beginnen met mijn «beruchte bieten» Ja, we houden van, we eten veel en met plezier. Ik deed het in een pot citroenzuur. plant 150 per seizoen, maar mijn man zei «we hebben er tweehonderd nodig», Ik heb zelfs zaden gekocht)))

Mijn foto Mijn foto

Tomaten!!! Tja, hoe raad je het? Hoe meer, hoe beter. Ik wil dit jaar bijvoorbeeld niet bewaren. Ik wil sauzen maken, drogen en vers invriezen. voelen, ronduit en schikken. Ik veeg de zaden en schillen door een zeef en kook gedurende lange tijd tot puree.

Mijn foto Mijn foto

Komkommers !!! Wat zijn de drie struiken ??? Dertig, niet minder. In het seizoen eet mijn man ze, hij houdt er erg van.

Wortelen!!! Ik plant minimaal twee bedden 1 * 4. Ideale hoeveelheid! We eten de onze tot de lente.

Foto 2022 Foto 2022

Peper! Ik kan me niet voorstellen hoe je te veel kunt eten van 10 struiken en tegelijkertijd iemand kunt behandelen. Ik plant 80-100. De hele zomer eet mijn dochter ze vers. Ik stop, vries in, droog. En dit jaar wil ik ook maak mijn paprika En hoe kom je rond met 10 struiken?

Mijn foto Mijn foto

Courgette. Oh, deze groenten))) Eerst groeien ze niet, dan kunnen ze nergens heen. Ik heb niet zo’n probleem. Ik ben zelf klaar om ze elke dag te eten, het hele jaar door! Dat kan niet doe zeker zonder twee struiken!

Over het algemeen is dit mijn persoonlijke ervaring, specifiek voor mijn familie, in Yakutia levert geen van de bovenstaande tonnen oogst op.

Luister daarom niet naar degenen die genoeg hebben van een bepaalde hoeveelheid Trek conclusies specifiek voor jezelf, rekening houdend met je voorkeuren en groeiomstandigheden)

Blijkbaar ben ik een groenteveelvraat, het is altijd niet genoeg voor mij)))

Fijne dag en fijne avond allemaal 🙂

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *