• Вт. Июн 6th, 2023

Iedereen heeft een andere benadering van de tuin, zo bleek!

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal!

Ik zal je vertellen over het einde van mijn mislukte tomatenpluk. Ik ging zitten, raakte van streek. Ik raakte in paniek en raakte weer van streek. Ik klaagde bij familie en vrienden over mijn mislukking.

Eerlijk gezegd voel ik me een buitenaards wezen, een soort dwaze tuinman met een eigenaardigheid, in de ogen van de mensen om me heen in het echte leven.

Ik heb liefde voor experimenten van mijn vader! Voor zover ik me kan herinneren, kweekte hij altijd zoiets! Een van de eersten bracht aubergines naar Yakutia, plantte en temde het!!! Gierst groeide in een kas, nam zaden van een bezem!… Over het algemeen was hij nog steeds een Michurinets!

Toen ik zelf begon met tuinieren, had ik ook veel van allerlei prachtige groenten. Groene, witte, gestreepte aubergines. Pompoen in alle bestaande kleuren. Vroeger was er geen verscheidenheid aan variëteiten, en ik kwam ook geen verzamelaars tegen. was een gat in mijn tomatenbedrijf, zo bleek!’ En ik ging kijken, bestellen en studeren, terwijl ik de ontbrekende kennis aanvulde.

Stel je mijn verbazing en teleurstelling voor toen zo’n bericht van een vriend op WhatsApp binnenkwam.

Origineel Altijd haast om te schrijven en de brieven te missen Origineel Altijd haast om te schrijven en de brieven te missen

Het blijkt dat ze elk jaar «niet vloeibaar» verzamelt! En het maakt haar niet uit welke variëteit en smaak deze tomaat is, gewoon om de ontbrekende te planten.

Ze klaagde bij haar zus over deze manier van groenten verbouwen!Ze heeft geen zomerhuisje en heeft het ook niet nodig

Hier is haar antwoord

En er zijn veel van dergelijke meningen.Het voelt alsof ik de enige fijnproever ben op de planeet Tommot!!!

Ik ken nogal wat mensen die alles verzamelen wat de buren niet pasten en thuis planten.Te lui om met zaailingen en andere dingen bezig te zijn, het is een freebie, het is gemakkelijker !!!

Maar ik kan het gewoon helemaal niet !!! Ik heb iets nieuws nodig, om mezelf ergens in te interesseren. Ja, om me te interesseren zodat de intrige groeit en ik ‘s nachts niet kan slapen in afwachting van de oogst)))

En ik heb vertrouwen nodig in de toekomst! Een duidelijke hoeveelheid uitstekende zaailingen, de variëteiten die ik nodig heb! En niet wat «restanten» van buren of familieleden. Daarom is het duidelijk dat ik me zorgen maak en me zorgen maak! Eerst voor zaailingen, dan voor zaailingen, later voor volwassen planten.

En ja, ik ben helemaal niet hebzuchtig, ik kan zowel zaailingen als groenten trakteren, maar alleen aan degenen die het echt nodig hebben.

Aan het einde van het artikel zal ik mijn hete pepers tonen (salsa en gele boom)

Alsjeblieft de gastvrouw))) Alsjeblieft de gastvrouw)))

Alle goeds en vrede)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *