• Пн. Дек 11th, 2023

Ik plant okra.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

We hebben twee dagen lente gehad! Het liep van de daken en de sneeuw smolt op de wegen! Helaas keerde de winter terug met 30 graden vorst. Alle oppervlakken werden ijzig, tenminste schaatsen aan! En vandaag, op de hoop, dit alles schande was bedekt met sneeuw! Sneeuw!! Hoe moe van hem, wie zou het weten! Ik noem zulke dagen «de dag van de Japanse vrouw.» Alle voetgangers bewegen in kleine stapjes, alsof diezelfde tantes op hoge klompen! plant okra in Narnia!!!

Hoe ik dit wonder vond, schreef ik hier

Hoe ik cowpea vond) Yakutskaya datsja 20 februari

Er was eens, toen er trek was in het exotische, kocht ik okra zaden!!! Ik kweekte het uit niets om te doen. Ik verzamelde de zaden. Ja, ik ploeterde zo van jaar tot jaar. Ik plantte en werd aangeraakt. Het bloeit prachtig, maar niet voor lang! Alleen ik eet fruit! Ik heb haar vermoord. En hierin vond ik per ongeluk een pod van dit onbekende kleine dier! Eerlijk gezegd! Ik herinner me de variëteit niet, ik weet niet hoe oud deze pod is. Ja, en de zaden zagen er op de een of andere manier groenachtig uit.

Twee dagen geleden gedrenkt in wattenschijfjes

okra zaden okra zaden

Hebzucht, ze is zo Verdeeld in twee schijven, één kwam niet binnen!

okra okra

Een dag later kwamen de zaden weer tot leven!

Tweede dag na het weken Tweede dag na het weken

Kijk hoeveel het is ontkiemd !!! Zulke goede snavels zijn uit «mijn vogel» gekropen)))

Ik heb degenen die nog steeds warm denken voor een dag achtergelaten. Ik ben niet uitgekomen, ik zal niet huilen!

Ooit is Okra zelfs in een luier ontsproten, normaal ontsproten.

Een kleine nuance! Deze schoonheid heeft een lange penwortel en heeft een hekel aan allerlei soorten stekels. Dat wil zeggen, we planten (idealiter) in een bijgesneden plastic fles, of meteen in hoge glazen!

Er zijn geen flessen, er wordt een glas gebruikt! Er zijn geen flessen, er wordt een glas gebruikt!

Ik ben geen fan van foto’s van het netwerk in mijn artikelen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn, google wie zo’n okra is. En hoe het eruit ziet. Ik zal de mijne regelmatig laten zien terwijl ik groei)

Dat is al het nieuws uit de velden!)))

Word niet ziek, wees niet verdrietig! Fijne dag allemaal)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *