• Вт. Июн 6th, 2023

Ik werd lui.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)

Vandaag moest ik breken met de traditie van mijn publicaties. Er vond geen wandeling plaats. Het sneeuwt nu al een week alsof ze een schop uit de lucht gooien.

Gisteren, zodra ik hier huilde dat de aarde voorbij was en ik niet dicht bij de kas kon komen, gebeurde er een wonder !!! Mijn man maakte de toegang tot de kas vrij en bracht twee emmers aarde)))) Toegegeven, hij kwam vast te zitten bij de ingangen van onze datsja, riep om hulp om eruit te worden getrokken. Niettemin bracht hij het land en het was een aangename verrassing voor mij)))

Tijdens de nacht warmde het land op en ik wilde echt doorgaan met duiken. Maar toen besefte ik dat ik moe was. Eerlijk gezegd, het is waar. tuinzaken!!!

hete peper hete peper

Dit is Salsa-peper, geplant in oktober vorig jaar. Laat me je eraan herinneren, ik volgde hem niet, maar hij overleefde))) Hij verdiende zelfs een glas van een halve liter.

Esther Bonet Esther Bonet

En dit is mijn alyssum, dat ik van plan was in aparte glazen te «bundelen», maar niet vandaag.

I.l I.l

Dit is Ierse likeur van Myazina. Ik heb beloofd het te laten zien. Lach niet te hard, anders ben je beledigd en ga je dood.

En gisteravond ging ik kapot en bestelde ik 10 soorten tomaten van Olga Fomicheva voor het volgende jaar. Olga bevestigde de bestelling, ik ben blij)))

Er zitten 10 zaden in een zak, ik heb niet zoveel nodig. Ik bood aan om het in tweeën te delen met een van mijn vrienden. En ze verspreidden demagogie over het onderwerp «wat als het niet groeit», «maar de variëteit is als», enz. Volledige, honderd procent afhankelijkheid van sachets bij mensen. Chesto, ze raakte in paniek, ze overtuigde niet en pleitte niet voor variëteitzaden !!! Ik heb het voor mezelf besteld, mijn geliefden.

Ik heb het gevoel dat ik alleen hier begrip zal vinden op het gebied van tuinieren. En de ogen van mijn vrienden lezen «stomme Chumachechaya».

Ik hou van jullie, al mijn lezers

Prettige dag)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *