• Вт. Окт 3rd, 2023

Ik zaai basilicum voor zaailingen

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Vandaag kalmeer ik mijn zenuwen door basilicum te planten!!!Laat me je eraan herinneren dat we in noodhuisvesting wonen en wachten op verhuizing (onvertaalbare woordenschat volgt).We zullen weer «zo ongeveer» een appartement krijgen🤦🤦🤦

Dit onderwerp verdient een aparte serie artikelen, schrijf in ieder geval een boek!

Waarschijnlijk nog over de basiliek)

Ik heb meteen vriendschap gesloten met deze prachtige plant! Ik kwam net op tijd een bekwame vidyuha tegen, hoe ik hem correct plant! In het eerste jaar kweekte ik paarse, groene, munt- en citroenbasilicum. In de daaropvolgende seizoenen koos ik voor groen en paars.

Groen is geschikt voor een feest en de wereld en paars (ik plant het meer) is goed bij tomaten in welke vorm dan ook en voor vlees!

Het zal zo zijn Het zal zo zijn En zo En zo

Omdat ik geen containers meer had om te planten en er veel zaden in zakken zitten, nam ik een gewone doos (opgerold) Ik legde een stuk isolatie van een boeket bloemen op de bodem en muren (alles kan)

Ik heb groeven gemaakt, geen diepe! Zodat alles in vriendelijke rijen zou rijzen! Ik heb groeven gemorst, de zaden gezouten. Ik zaai de basilicum oppervlakkig, ik strooi er geen aarde over! en deze vriend houdt erg van warmte!

Is het schoonheid?) Is het schoonheid?)

Maar ik vond deze charm per ongeluk op een of andere zaadsite. Nou, hoe kom je er voorbij?))) Beste hond (((Er zitten maar 10 paarse zaden in een verpakking! En ze schrijven dat je drie zaailingen in een pot! Of ik ben een tweeling, of de fabrikant wist niet dat 10 niet deelbaar is door 3. Hebzuchtig !!! Ze hadden 12 zaden kunnen zetten !!!

Groen integendeel blij met een volle zak zaden!Ik moest het in twee potten verdelen.

Mijn foto Mijn foto

Ik heb het ook op het oppervlak gezouten, afgedekt en op een warme plaats gezet.

De struiken zullen uiteindelijk in literpotten leven. En de rest zal verhuizen naar een kas met tomaten! Trouwens, volgens mijn persoonlijke waarnemingen kan ik zeggen dat de buurt met tomaten het meest ideaal is. Ik heb geprobeerd beide te planten paprika’s en aubergines. Ik was zwak. Paars kleurde niet eens goed met aubergines. De klis van de aubergine is niet klein, ze nemen alle ruimte in beslag. En we snijden de tomaten, ze worden ruimer)))

Ik weet niet hoe het voor iemand is, maar werken met de aarde kalmeert me echt.Alle slechte gedachten verdwijnen en mijn humeur stijgt!

Ik wens dat iedereen niet verdrietig is, niet verdrietig is en meer glimlacht)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *