• Чт. Фев 29th, 2024

John’s verjaardag Iets over mijn hond.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal!!!

En we hebben een feestvarken))) Tot op heden de enige echte Pallas Jackpot, in het leven van Joni)

Het verhaal van zijn verschijning in onze familie is een beetje saai, want ik wilde hem niet!))) Zodra hij werd geboren, zei een vriend (fokker Joni): «Dit is van jou.» Ik heb haar ervan overtuigd dat hij NIET van mij was en dat mijn tweede een hond helemaal niet nodig heeft. Trouwens, mensen uit het buitenland hebben hem gezien, in die tijd was het mogelijk om overal ter wereld zonder problemen te bezorgen. En zelfs dit feit stoorde me niet: «Laat hem gaan waar hij wil. Ik moet,» zei ik resoluut.

Onze eerste kennismaking We kwamen op bezoek bij een vriendin, fokker Joni. Onze eerste kennismaking We kwamen op bezoek bij een vriendin, fokker Joni.

Ondertussen heeft deze zwarte kont ons onopvallend ingevet! Ofwel klimt hij ‘s ochtends op de bank naar mij toe, dan stapt hij in de auto naar haar man, zeggen ze, «neem me al.» En zelfs de man gaf omhoog, wat verrassend is. En ik was vuursteen en steen !!! die keer gingen we alleen naar huis. Jonka bleef bij de fokker.

Een maand later vloog ik al met 140 km/u naar Jakoetsk om mijn hond op te halen, 😂ik begreep niet helemaal hoe hij overweg zou met mijn eerste voer, hoe ik ermee zou lopen, enzovoort.

Op 11 september kwam Joni thuis!!!Bijna een half jaar heb ik gerijpt voor dit avontuur.Zo’n uithoudingsvermogen verbaasde me zelfs zelf, meestal gebeurt alles spontaan en abrupt met mij.

Ga zitten, ik rij tot papa ziet. Ga zitten, ik rij tot papa ziet

Nu begrijpen we dat deze hond in alle opzichten van ONS is. Hij houdt net zo van als wij. Hij houdt van rijden, we nemen hem altijd mee waar we ook gaan, indien mogelijk.

We beginnen in het vroege voorjaar We beginnen in het vroege voorjaar We wandelen de hele zomer door de bossen We lopen de hele zomer door de bossen We eindigen in het late najaar We eindigen in het late najaar

Deze hond hoeft geen twee keer herhaald te worden Al mijn moraliseren is duidelijk en duidelijk vanaf het eerste woord in zijn hoofd past goed!

Het houden van zo’n hond is een plezier!

Joni, voor even, Kampioen van Rusland en RKF!

In de klas In de klas

Een beetje over het trieste. Toen onze eerste chow stierf, besefte ik dat als Joni er niet was geweest, het heel moeilijk zou zijn geweest. Hij deed toen zo zijn best om me een plezier te doen, alsof hij begreep hoe erg het voor hem was mijn moeder, laat ons treuren!

Ik geef geluk aan mijn meesters Ik geef geluk aan mijn meesters

Daarom hadden mama en papa geen tijd om te zien hoe de vogelverschrikker gisteren werd verbrand! Papa Joni nam hem mee naar het bos voor een wandeling en mama beeldde een feestelijke cake uit de lever met kaas af!

Gelukkige verjaardag, mijn geliefde demon, mijn zwarte pluizige hond met een blauwe tong♥️♥️♥️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *