• Пн. Дек 11th, 2023

Kies de beste VERY YIELD hete peperzaden.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Hallo allemaal op mijn kanaal !

Ik hield niet altijd van pittige gerechten, ik gebruikte niet echt hete kruiden in koken en bereidingen, vooral omdat ik al een hele tijd geen hete pepers meer in mijn tuin heb geplant.

Maar sinds kort kan meer dan één huisgemaakt gerecht, geen enkele bereiding voor de winter zonder peperkruiden, en in de tuin heb ik een hele tuin voor hete pepers.

Hete peper verdient een paar woorden over zijn heilzame eigenschappen.

De stof capsaïcine geeft peper de specerij . Het is een alkaloïde die terecht als een natuurlijk antibioticum kan worden beschouwd .

De felrode kleur van de peper is te danken aan de beta-caroteen die erin zit .

Er wordt aangenomen dat het sap van hete peper de bloeddruk verlaagt.

De samenstelling van rode peper omvat:

  • vitamines » A «, » E «, » C «, » PP «, » K » en vitamines van groep » B «
  • magnesium, calcium, natrium, kalium, fluor
  • ijzer, zink, selenium, mangaan
  • omega 6-zuren
  • sterolen

Paprika’s bevatten alleen al twee keer zoveel vitamine C als citroenen.

Dit is slechts een klein deel van zijn verdiensten.

Voor de aanplant in het seizoen 2023 heb ik twee zeer productieve en vroege rassen uitgekozen die ik eerder had getest.

De eerste is een variëteit hete peper FLAME .

Zaden van «Semena NK» LLC Russische tuin.

De struik is een middelgrote variëteit. Vruchtgewicht 50-70 gram. De vruchten zijn felrood, proboscis, zeer geurig. De variëteit is zeer productief, draagt ​​zeer lang fruit. Bindt peperkorrels met regelmatige consistentie. Peperverzorging bestaat uit de vorming van een struik, periodiek water geven en topdressing.

Soms lukte het me niet altijd om het vorm te geven, en hij zette zelf vruchten, liet zelf extra bloemen vallen, regelde zichzelf, wat ik niet anders kon dan waarderen. Dit is een van de beste variëteiten voor thuiskoken, inblikken en koken van paprika. Door het optimale formaat kan de paprika zonder snijden in hele potten worden gedaan.

Ik laat de vlam altijd in mijn tuin.

Ik kan het niet helpen om op te merken dat deze peper vertrouwd is en veel gevraagd is bij tuinders voor één kenmerk dat me opviel — ik nam de laatste zak met zaden van deze peper, ik had geluk, terwijl er geen hype was voor hete peperzaden van andere variëteiten .

Hete peper Vlam Hete peper Vlam Hete peper Vlam Hete peper Vlam

De tweede hete peper is een F1 hybride DUBBELE PLANT .

Zaden van «Semena NK» LLC Russische tuin.

Deze peper wordt terecht beschouwd als de meest opvallende aller tijden. Tijdens het seizoen kunnen ongeveer 40 vruchten uit één struik worden geoogst. Super productief, vormt in een kas of in de zuidelijke regio’s tot 5 lagen fruit. De vruchten zijn felgekleurd, slurfvormig, 18-21 cm lang, wegen 50-80 gram, met een wand die dikker is dan die van gewone variëteiten. Na het drogen behouden ze hun eigenschappen meerdere jaren. Aanbevolen voor verse consumptie, inblikken en koken. Middelvroege hybride, resistent tegen virussen en anthracose, verdraagt ​​hoge temperaturen.

Peperverzorging bestaat uit vormgeven, tijdig water geven en topdressing.

Ik kweek het in de volle grond in de regio Moskou, ik ben tevreden met de oogst.

Ik laat absoluut dubbele overvloed in mijn tuin achter. Ook onder tuiniers is er veel vraag naar deze hybride, de zaden waren lange tijd afwezig in tuincentra en zijn snel uitverkocht.

Hete peper Dubbele overvloed Hete peper Dubbele overvloed Hete peper Dubbele overvloed Hete peper Dubbele overvloed

Beide paprika’s worden aanbevolen om in het derde decennium van februari voor zaailingen te worden gezaaid. Ik zaai de zaden eerder, begin februari. Ik maak me klaar om zaden voor zaailingen te zaaien.

Belangrijk! Het planten van hete pepers moet apart van het planten van paprika’s gebeuren om kruisbestuiving te voorkomen. Bij kruisbestuiving krijgt paprika een bittere smaak.

Hot Pepper Double Profuse wordt ten zeerste aanbevolen vanwege zijn opbrengst, winterhardheid en langdurige vruchtvorming.

Deze twee hete pepers Flame en Double Abundance zijn voldoende voor een rijke oogst.

Vrienden, als je deze peper hebt geplant, deel dan in de commentaren met lezers over je ervaringen. Welke variëteiten en hybriden vond je leuk? Schrijf erover in de comments. Uw opmerkingen zijn erg handig voor tuiniers die artikelen op mijn kanaal lezen.

Abonneer, plaats 👍, stel vragen, schrijf opmerkingen, blijf op de hoogte van nieuwe publicaties op mijn kanaal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *