• Вт. Окт 3rd, 2023

Komkommers die ik in het seizoen 2023 ga planten.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Vandaag zullen we het hebben over komkommers) Aangezien er veel experimentele tomaten zijn en er maar één kas is, moest ik pakjes zaden uitzoeken en degene kiezen die me dit seizoen gelukkig zullen maken) Ik behandel komkommers niet zonder standvastigheid — wie je maar wilt op de foto of volgens beoordelingen zal worden geplant.

Dus voor een vroege oogst gaan deze kameraden in de kas wonen

Allemaal kaal. Allemaal kaal

Ik hou van gladde komkommers) Ze schrijven veel goede dingen over Soltis, ik zal het controleren) Ik heb het feit omgekocht dat hij geen stiefkinderen geeft (unieke hetero).

Ik hoop dat de partner je niet in de steek zal laten, ik zal drie struiken in vaten op straat planten!

Alleen Courage en Zozulya zijn hier bewezen, ik zal ze ook in vaten van drie struiken stoppen.

Welnu, het hoogtepunt van ons ATOS-programma !!!Dit is de Athos die vorig jaar in iedereen is opgegroeid behalve in mij🤣🤣🤣

De roem over deze komkommer donderde, iemand vroeg zelfs om de zaden te verkopen! En ik, net als Kashchei, in het koude winterseizoen uit verveling, telde de zaden uit de verpakking en zei dat DIT VAN MIJN IS))))

Ik weet gewoon niet of stiefkinderen komkommers kweken in de OG. Dit is geen kas waar je totale controle kunt regelen. Ik weet ook niet meer hoeveel vaten ik heb … ik tel elk jaar en vergeet het altijd ( ((In het voorjaar ga ik kijken wie waar te zetten met het aantal struiken wordt definitief bepaald.

Nou, mijn anti-favorieten voor een snack

Ik heb ze niet geplant, waarom ik het heb gekocht, weet ik zelf niet. Misschien Knop vanwege de hond op de foto, maar Bingo vroeg erom?)))

Nu kijk ik ernaar en ik vind ze niet leuk. Ik laat het voor het volgende seizoen. Misschien verander ik van gedachten)))

Edelachtbare, uw plaats in de voorraadkamers! Pardon, de gastvrouw houdt niet van uw kleine bultjes op de foto.

De rapper ziet er geweldig uit. Maar zijn beschrijving past helemaal niet bij mij. En hij is bang voor vorst, en onderweg zijn bijen nodig, ze schrijven niet zo parthenocarpisch over hem. Waar mijn ogen waren toen ik het kocht, ik weet het weer niet!

Hier is een komkommerpret die ik vandaag had)

Het allerbeste, warmte en veel geluk)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *