• Пн. Дек 11th, 2023

Marconi zwart Heerlijke workaholic

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)

Vandaag ontdekte ik de eerste lussen van zaailingen van peper, die ik een week geleden heb geplant. Er is nog geen sprake van massa en bossigheid, ik wacht tot morgen)

En mijn verhaal gaat over Marconi zwart!

Ik plant altijd zwarte. Meestal is het Big Papa of Black Horse. Goede en probleemloze paprika’s. Gezien het feit dat mijn kas geen omheining heeft en deze periodiek gecontroleerd wordt door plaatselijk ongedierte, zijn zwarte paprika’s goed omdat ze niet aangeraakt worden. Ze komen niet in de lokale gastronomische intelligentsia) )) Vorig jaar vond ik mijn favorieten niet, maar Marconi Black trok mijn aandacht! Ik had geen klachten, ik besloot het te laten groeien!

Ik heb het met iedereen geplant, regelmatig verzorgd, ik heb niemand uitgekozen. Maar toen het de grond in ging en de vruchten begon te binden, schrok ik serieus. Peper is onderweg heet! De vorm van de vrucht is niet traditioneel voor gewone zoetigheden. , wat de gastvrouw aan het twijfelen brengt.

Ik vond een tas die op wonderbaarlijke wijze bewaard is gebleven. Ik denk meestal: «Waarom zou ik hem bewaren, dan lees ik hem op internet.» De methode is zo-zo … Nou, het staat in zwart-wit op de tas geschreven — lief! !!

Oké, denk ik, laat het groeien, en ik zal kijken hoe lief dit wonder zal zijn!Ook ik, schrijvers !!!

Wonderbaarlijk goed bewaard gebleven foto van mijn eerste Markos

Knappe mannen met een verdacht uiterlijk) Knappe mannen met een verdacht uiterlijk)

Ik zal je vertellen, peper is een soort drummer van arbeid, niet afhankelijk van omgevingsfactoren! Dankzij hem hebben we afgelopen zomer peper gegeten. Goed zowel in technische rijpheid als in volwassen vorm wanneer het rood wordt) De muren zijn dun, maar de peper zelf is lang, glanzend, een lust voor het oog.

Over het algemeen ben ik een persoon zonder klachten en ik ben helemaal geen fijnproever.Ik maak me niet zo druk om kleine dingen als kleur en uiterlijk. Integendeel, ik hou van iets ongewoons.

Ik heb de zaden ervan achtergelaten. Ik heb gisteren een beetje geplant. Ik wil controleren wat er met de mijne gebeurt)))

Trouwens, Marconi heeft me afgelopen zomer geholpen, want behalve het weer, de landbouwtechnologie en de sterren die optellen, zijn er ook MEISJES!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *