• Вт. Июн 6th, 2023

Mijn overgave aan de Tentoonstelling vond plaats.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal!

Vandaag wil ik mijn lijden op Exhibition samenvatten!!!

Zoals je je herinnert, groef ik de zaden op en weekte ze in een wattenschijfje. Drie dagen gingen voorbij, niemand kwam uit! De zaden veranderden in een «nul» — dit is wat ik rot noem … Ik pufte ze en stuurde ze naar de prullenbak. Ik heb het ook opgegraven, overgoten met heet, daarna koud water en weer begraven. Daarom is het nog steeds klaar om te wachten op wat er gebeurt)))

Weet je wat het meest interessant is? Hier zijn de gebruikelijke ingelegde zaden, een wattenschijfje is bevlekt als het doorweekt is. En onze bogen konden het niet schelen, ze bleven groen !!! Ik heb de mijne na 10 dagen uit de natte grond gehaald. geduwd de schijf. En in ieder geval de henna!!! Ze bleven groen!!! Hier is hoe te begrijpen dat de zaden echt zaden waren ??? Ze schrijven dat de groene Nederlands zijn … Ja, in ieder geval Mars, mijn mening over ze veranderen niet.En de theorie over «niet mijn groente» rechtvaardigde zichzelf opnieuw !!!

En in plaats van de voormalige ui kwamen coleuses uit, toonden de neuzen van cineraria en hun leven is in volle gang)))

Onder hen een eenzame lus van een opgegraven ui-schurk

vriendelijke scheuten 😂😂😂vriendelijke scheuten😂😂😂

Maar ik heb helemaal geen interesse meer. Ik heb er alles aan gedaan. En als ik ineens weer (enige) uien ga planten, raad het me dan alsjeblieft af.

Mijn enige) Mijn enige)

Terwijl ik aardig ben, en terwijl mijn enige groeit, staat het luik open naar buiten)))

Alle goede shoots, vriendelijkheid en goed humeur)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *