• Вт. Окт 3rd, 2023

niet mijn groente

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)

Vandaag wil ik het hebben over het concept «niet mijn groente»

Iedereen heeft het, ik zal je vertellen over mijn lijst.

1. Raap … Op de een of andere manier vroeg mijn huishouden om een ​​raap te planten. Ze zeggen dat ze de smaak van de kindertijd misten. Ik plantte het en offerde een rij wortels op omwille van de ‘smaak van de kindertijd’. Ze deed alles zoals verwacht.De raap groeide, tot grote vreugde van de vlooien, groeide uit een munt van 5 kopeken.

2. Radijs. Wat voor soort radijs heeft niet geplant. Wie het ook prees, Anya begroef het, in de hoop op een rijke oogst. Ze vroeg mensen zelfs hoe ze het gewas konden redden. Helaas, drie jaar nutteloos werk. Er zijn geen radijs Het lijkt erop dat mijn radijskruiden voor vlooien toppen groeiden.

3. Radijs!!!.Daikon Sasha groeit trouwens overal goed en geeft een behoorlijke oogst.

12 mei, 12 mei,

Radijszaailingen verhuisden naar een permanente verblijfplaats🤣

30 mei 30 mei

Een rijke oogst, die aten ze niet zelf op, maar deelden ze uit aan hun buren.

5. Spinazie Wat is er mis mee Iemand kan geen vrienden maken met basilicum, ik ben geen vrienden met spinazie!

6. Uien uit zaden. Wie heeft dit bedacht?))) Blijkbaar de belangrijkste masochist van de planeet. Er waren ook verschillende pogingen (iedereen groeit en groeit!), Dansen met tamboerijnen en andere geneugten. Maar niet de mijne. zaaien op groenen

7. Dille! Ja, ja, dille is mijn pijn! Zonder dille is het leven niet zoet, het vraagt ​​om smaak in elk gerecht. Als je zonder het bovenstaande kunt, dan kan dille niet uit het leven worden verwijderd. De laatste onbeproefde manier om het te laten groeien, blijft. Dit seizoen zullen we er leven van maken, en laat hem gewoon proberen me niet te plezieren met de oogst.

Mijn arme man en dochter zijn er tijdens de winter aan gewend geraakt om alles met basilicum te eten in plaats van dille. We hebben het overleefd! Moeder tuinman, wee de familie🤣

8. Hete peper. Ik begrijp niet wat hij van me nodig heeft … Hij is een peper! Het is gewoon heet! Het komt er net uit … In het voorjaar van 22 heb ik twee zakken geplant, de buren wilden, maar ze zelf waren met de hand geassembleerd. Dus ik bleek zo te zijn met deze peper. Ik wilde. Ik wachtte tot de overwinning en hoopte oprecht. Op 26 oktober plantte ik nog twee zakken.

31 januari, vandaag 31 januari, vandaag

Dit is alleen het geval als het jammer is om het weg te gooien en het moeilijk te dragen is!Zolang er nog plekjes onder de zon zijn, laat hem leven.Dan is het naar de situatie.

Het lijkt erop dat ze alle verliezers van haar mislukkingen heeft opgesomd. Hier is zo’n woordspeling)

Nu ben ik kalm over het feit dat mijn radijs niet groeit en de radijs niet oort.

Elke tuinman heeft toch zijn eigen lijst?))) Delen, chatten)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *