• Вт. Окт 3rd, 2023

Nieuws uit zaailingenvelden!

Автор:Administrator

Апр 13, 2023

Dag Allemaal)))

Vandaag hebben we weer een ramp! Een sterke wind heeft ergens de draden doorgesneden. Er is geen licht, er is geen leven! Om eerlijk te zijn, we zijn er niet aan gewend. Samen met het licht gaat het water uit de kraan weg — dit is ook normaal Normaal gesproken gaat officieel de hele zomer het licht uit, zodat we tijd hebben om ons voor te bereiden (moreel 🤣).

Maar gezien het feit dat we de laatste tijd woedende winden hebben gehad, meestal niet kenmerkend voor onze regio, verlaat Sveta ons op de meest onvoorziene momenten!

Waar ben ik voor? Er is geen kachel in mijn kas. Hoezo? Ja, in Yakutia ??? Nou, zo … ik wilde de kachel niet gebruiken om te verwarmen. dat het betrouwbaarder zal zijn met de kachel. Je weet maar nooit, in de kou sloten ze plotseling de elektriciteit af dan om planten in een kas te verwarmen? (((

De man was verrast, zei: «Ik zei het je», beloofde me een fornuis te zetten.

Ik herinnerde me een geval waarin de datsja van de buren in brand stond. Allereerst was het licht uit. En de hele nacht zaten mijn rastyukhs onder de dekens, bibberend van de kou! En toen was het -7 overboord !!! Ja, we hebben het overleefd!

Daarom besloot ik mijn zenuwen te sparen, bovendien kan ik het me niet veroorloven om elke dag te verdrinken (zelfbedrog is interessant) !!! Nou, ik ben de minnares van mijn leven🤣🤣🤣

Op een puur zakelijke manier laat ik jullie een stukje van mijn Narnia zien voor vandaag👇

kleine okra kleine okra

Zoals ze zeggen, de eerste ging!)))

meneer aubergine meneer aubergine

Het groeit omdat ik het niet nodig heb)

Koleusyata Koleusyata

Na het knijpen geven ze zijscheuten.

Het allereerste prototype! Gigantisch, want hij woont in een apart appartement en niemand stoort hem om zijn mokken op te bouwen)

Dichondra Dichondra

Ik betwijfel nog steeds of het dichondra is🤣

Foto van de dag Foto van de dag

Ik noem deze brigade ‘hysterische tomaten’. Want ik heb ze gezaaid tijdens de massavernietiging van de vorige partij!

Peuters Peuters

Goudsbloemen die niet in de slak zijn gekomen

Alyssum Alyssum

Dit is Esther Bonet. Hij is microscopisch klein, groeit slechts tot 8 cm hoog. Ondergrondse bijnaam «misverstand»)))

Net als in de «film» pakte ik de bundel gracieus op met een vork en dook hem in een aparte container, het lukte me niet. Ik porde er zo goed mogelijk in)))

Hier is in feite al het nieuws)))

Tijdens het schrijven gaven ze licht! Wat betekent dat het tijd is om aan het werk te gaan))))

Allemaal goed en goed humeur)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *