• Чт. Фев 29th, 2024

Over de kas, hardop denken

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Vandaag vond iemand me leuk vanwege een opmerking twee jaar geleden op iemands kanaal. En er is een foto van mijn aubergines in een kas🤩

Driehonderd jaar geleden Driehonderd jaar geleden Zwarte Reus Zwarte Reus

Ik ben gewoon jaloers op mezelf, wat een schoonheid ben ik gegroeid))) Maar als dit niet zo was, zou ik het me niet hebben herinnerd. We hebben zoiets van, de telefoon is dood, alle foto’s zijn ermee. wat is zen en houdt van))))

Nou, op de een of andere manier gingen mijn gedachten terug naar het verleden, naar mijn kas, die nu niet in de mode is.

Ouders hadden altijd houten kassen bedekt met folie! Eerst verscheen er een gewone dubbele, toen verscheen er een versterkte. Mei, papa, onder de brandende meizon, snel aan het zonnebaden onder een T-shirt! Tussen haakjes, zo velen van ons zonnebaden . .. je mag in mei geen badpak dragen (ik heb het over meisjes. Dus we lopen de hele zomer als zebra’s)

Toen gingen de eerste polycarbonaat broeikassen! Wie is er rijker en slechter, kocht het, zette het op de grond (ha ha) en vond in het voorjaar een pannenkoek in plaats van een broeikas! Wie had gedacht dat de sneeuw eraf geruimd moest worden ! , vooruitgang)))

En toch hou ik niet van dit ontwerp! Vergeef me, de eigenaren van dergelijke kassen. De smaak en kleur van de viltstiften zijn anders)

Ik heb een kas met hoge en gelijkmatige muren. Dat wil zeggen, ze maken volwaardige drie kronen en de structuur zelf staat er al bovenop.We vermoedden dat het niet zou werken om het gewoon op de grond te gooien en te wachten op de oogst.

En de kosten van zo’n kas zijn niet klein, waarom?

Iemand zal zeggen dat het een hobby is, ik zal niet tegenspreken. Persoonlijk heb ik het niet nodig)

Ik heb polycarbonaat op het dak, het lijkt 4 mm.

Er zit een versterkte film aan de zijkanten. Binnenin heb ik zelf de tweede laag van de film omhuld, omdat ik de zaailingen daar vroeg eruit haal. En er liggen tapijten op de vloer, bijna Perzisch!

Ik laat het je zien zodra ik er ben 🙂

P.s. Waterkokers kochten mijn bogen voor zichzelf🤦🤦🤦

Ze hebben geen kassen. We kwamen daar bijeen om aubergines en paprika’s te verbouwen. We zullen ze met één oog bekijken. Misschien komt het goed)))

Allemaal goed, warm en nog een fijne dag)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *