• Пн. Дек 11th, 2023

Overzicht van de volgorde van zaden, deel drie.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

En tot slot, over de rest van de groenten in de volgorde)

Volgens mijn persoonlijke statistieken hebben mensen volgend seizoen besloten om paprika’s te hervestigen in de OG. De meest populaire variëteit «Red Snowdrop» is gemalen peper. Ik zal de bedden van de buren in de gaten houden. Peper op straat in onze regio is onzin. Paprika’s hervestigen in de OG. De meest populaire variëteit «Red Snowdrop» is gemalen peper. Ik zal de bedden van de buren in de gaten houden. Peper op straat in onze regio is onzin

Met paprika’s hetzelfde liedje als met tomaten, kopen we, de gids van Fonarev raadplegend

Aubergines zijn in kleine hoeveelheden, omdat er maar heel weinig fans zijn om ze op onze breedtegraden te laten groeien. Aubergines zijn in kleine hoeveelheden, omdat er maar heel weinig fans zijn om ze op onze breedtegraden te laten groeien.

Ze nemen veel ruimte in kassen in beslag, ze zijn categorisch ondeugend op straat vanwege de lage temperaturen ‘s nachts Ja, en spint is geen zeldzame gast op deze planten

Alle soorten komkommers Alle soorten komkommers)

Ik heb Smelt uit deze lijst gekweekt. Een wonderkomkommer. De bladeren zijn compact, de eierstokken zijn gebundeld. Geen grillige harde werker)

Het assortiment bestelde courgette is goed Het assortiment bestelde courgette is goed

Persoonlijk heb ik voor het volgende seizoen gekozen voor parthenorcapische courgette: Cavili, Iskander en Hugo. Mijn datsja is ver weg. Ik ben het zat om elke ochtend als een bij naar mijn werk te rennen.

Ik besloot de rest van de kleine dingen, zoals wortels en kruiden, over te slaan. Ik ben nog niet opgegroeid met gastronomische neigingen! Voor mij is dille dille en peterselie, respectievelijk peterselie. De variëteit en het doel doen er niet toe)

.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *