• Пн. Дек 11th, 2023

Overzicht van mijn plantage)

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Vandaag kwam ik bij mijn planten, gisteren was er absoluut geen tijd. Mijn dochter was verantwoordelijk voor de verlichting, het aan- en uitdoen van de lampen. Ik vertrouw haar nog niet om iets water te geven)

Kleine pompoen op een stokje Kleine pompoen op een stokje

Een pompoen op een stokje is eigenlijk een nachtschade) Zaden, zoals een tomaat, alleen zonder pluisjes) 4 van de 5 kwam op, ik wil het laten groeien om mijn handwerk te versieren.

petunia petunia

Petunka ontsproot bijna allemaal 👍. Geloof niet dat 100% gelijkenis afhangt van het «wonder van de manier» waarmee de hele tyrnet vol is. Je moet eerlijk gezegd een percentage geven voor slechte zaden.

Leeuwenbek is niet verwerkt en al helemaal niet in korrels, daarom zal ik het kiempercentage niet beoordelen.

Ik kweek het voor de eerste keer!Ik zaaide het op dezelfde manier als petunia, oppervlakkig.

Eerste verdieping Eerste verdieping

Op de eerste verdieping, onder de tafel, werden paprika’s geplaatst

Tweede verdieping Tweede verdieping

Ik dek de tweede tafel totdat ik hem neerlegde — dat is niet nodig. Zodra de tomaten rijzen, zal ik een volwaardig «vliegveld» maken met twee verdiepingen en isolon

groen team groen team

Er zijn kabouters, coleuses van verschillende plantdata, aubergines en kamertomaten)

En buiten het raam is het winter En buiten het raam is het winter

Ze nam enkele plaatsen in op de vensterbank, traditioneel twee verdiepingen

salsa-salsa

Dat is hoe het te begrijpen? De hele winter stond mijn hete peper op de rand van een fout. Of ik vergat het water te geven, dan is er geen plaats onder de zon, leef zoals je wilt … Toen dook ze. Ze trekt zich gewoon terug de plant en gooit het in de buurt. Natuurlijk kan ik dit moment niet bijhouden en soms is het te laat om iemand te redden, het droogt op. )) En op zo’n dwerg zal er een centimeter peper zijn?))) Niemand zou het bij ons eten, dus we observeren het gewoon en geven het soms water.

Sima is gearriveerd Sima is gearriveerd

En natuurlijk zal ik vandaag coleuses zaaien! Bastaard, maar er zijn nog geen andere. Voor bloembedden zullen zulke soorten het doen))) Ik wil echt dat er minstens één groen en wit is, zoals op de foto. Wat een opwinding om laat ze groeien als het mengsel in de zak zit)))

Zit niet goed op mijn plaats, in het algemeen)))

Ik wens jullie allemaal een goed humeur voor de komende dag)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *