• Вт. Окт 3rd, 2023

Plannen voor het bloembed)

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Ik heb al gezegd dat ik dit jaar geen bloembedden bij het huis ga planten, we verhuizen, het huis wordt afgebroken. Ik heb een vriendin, zij heeft een winkel. .Kinderen graven daar al lang niet meer, waarom is het nodig?

Nou, ze noemden me niet voor niets Anya, terwijl ze in het water keken !!;🤣

Ik kwam op het idee om een ​​bloembed te bouwen op de plaats van de zandbak!!! Maar wat? Giet op de aarde, zand op de bodem, alles is zoals het hoort, volgens Feng Shui)))

Ik geef niet om mijn vriend! Ze zei dat ze het land zou brengen en zou doen wat je wilt «)))

Mijn voordeel in deze landing is ook beschikbaar !!!

Ten eerste kennen we niet veel bloemen Cineraria? Wat is dit ??? Coleus ??? Wie is dit ??? We raakten gefixeerd op petunia’s, goudsbloemen en (af en toe) lobelia! Je zou weten hoe ik onze bewoners Taidals heb geleerd!!! Nooit van haar gehoord, hoewel petunia dat ook is! Onze bewoners bestuderen geen informatie, er zit geen beweging in hun kleine hoofden.

Ten tweede hebben we geen mooie bloembedden.Helemaal niet!!!Maximaal een bos hangende plantenbakken met petunia’s of goudsbloemen langs de rand van de tuin.Mooi, maar niet chic!!!

Ten derde zal ik mijn ego amuseren!!! Serieus, we hebben weinig te verbergen, een kleine winkel, alles is over iedereen bekend !!!

In mijn artikel over Alyssum Esther Bonet was er een opmerking dat het niet de moeite waard is om te planten. Het is klein en eng. Ik besloot het niet te planten. En gisteren, toen ik naar een miljoen foto’s van bloembedden keek, kwam ik dit alissum tegen snapte het niet!!!

Hoe dan ook, ik heb het geplant! Hoe dan ook, ik heb het geplant!

De foto is zo geworden👇

Eerste rij (in een cirkel) alyssum wit

Goudsbloemen op de tweede rij afgewezen

Derde rij cineraria

En in het midden van de siernetel.

Alsof het qua hoogte in oplopende volgorde zal werken. Ja, en het zal er spectaculair uitzien. In ieder geval liggen de kaarten in mijn hoofd zo))))

Ik dook een deel van de siernetel in gekochte zakken

Zaailingenzak / -beker Zaailingenzak / -beker

Het bleek redelijk geschikt te zijn voor siernetel)

Zeer gunstig gelegen 15 pakketten in een doos. Voor het eerst werk ik ermee, elk klein ding verrast)))

Coleus in het veld Coleus in het veld

Ik heb twee bijzonder gigantische geplant in glazen van een halve liter. De wortels van de kinderen hoo!!! Ik heb de zaadlobben verdiept. Natuurlijk had niet iedereen geluk vandaag, ik had niet genoeg tijd.

En dit is een nieuwe variëteit van siernetel! «Dalmatiër» wordt genoemd🤣🤣🤣

Elke dag word ik meer en meer verliefd op deze bloemen. Interessant, ongebruikelijk en niet grillig)))

Ik sprong aan het werk totdat het touw werd weggenomen!

Fijne dag allemaal)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *