• Пн. Дек 11th, 2023

Plant me een petunia

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)

Ik zal je een verhaal uit mijn leven vertellen.

Onze stad is klein, we kennen elkaar allemaal. Een vrouw vroeg mijn vriend om een ​​petunia voor haar te kweken. Ze aarzelde lang, maar stemde toe onder druk. maar de petunia uit de zaden van de vrouw wilde niet koppig groeien. Ik kan niet zeggen wat de zaden waren, en niemand dacht eraan om hun houdbaarheidsdatum te controleren. Het resultaat is een ruzie en «glorie» voor de hele buurt. , en ze vertelde haar dat ze niet volwassen was geworden. Ik zou niet heb aandacht besteed aan deze gebeurtenis als deze vrouw zich niet als een teek aan me vastklampte. Ik ben geen expert in het kweken van bloemen, daar bestaat geen twijfel over. eer, «legde niemand uit. De hersenen ingeschakeld! De hersenen duidelijk zei dat het nodig was om de slang aan te zetten en mooi uit de situatie te komen. Zodat iedereen in orde was en niemand gewond raakte)))

Ze bood haar haar eigen optie aan: kweek het van haar zaden, en dan zal ze me betalen voor mijn arbeid (zaden, land, kunstmest, uiteindelijk glazen) HA!!!Wat er daarna gebeurde, had ik niet voorzien door mijn verbeelding! De vrouw weigert daarom de door mij voorgestelde optie. En de hele buurt zingt al «odes» over mij. essentie van het verhaal! Haar lange tong verspreidde informatie in een onverwachte richting. Er waren mensen die ermee instemden een afgewerkte plant te kopen, dus om zichzelf niet lastig te vallen. Iedereen heeft zijn eigen redenen. Hij weet niet hoe en wil niet leren.

Ik ben een schadelijke dame, ik kweek voor niemand zaailingen en ik maak er geen reclame voor, maar ik waardeer en zal mijn werk waarderen!!!!!

Daarom, als ik onder een foto van sommige zaden schrijf: «dit is niet van mij, ze hebben het voor mij geplant …» Dit betekent alleen dat ik deze variëteit kweek op iemands spirituele verzoek)))

Dus ik neem afscheid, ik wens je het allerbeste en een goed weekend)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *