• Ср. Июн 7th, 2023

Rek voor zaailingen is klaar)))

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Hallo allemaal) Vandaag heb ik besloten om tomatenkabouters te gaan plukken. Ik heb zaden besteld op twee sites van verzamelaars die niemand kent. Ik heb net een zoekmachine op internet gevonden en besteld.

Maar er ging iets mis en de plannen voor een oogst vlogen in het water!!!

Groeten van Murys Hallo van Murys

De hele ochtend smeekte ik mijn man om een ​​lamp. We hadden hem in de kroonluchter zodat het voor mij helderder zou zijn om te naaien. Maar nu kan ik niet naaien, ik ben aan het graven en de lamp zou erg handig zijn voor telers. een vervanger in de hand. De vervanger viel gelukkig en raakte in verval. Ik nam een ​​andere en schroefde hem erin.

De lamp heeft dezelfde eigenschappen als al mijn andere leds. Daarom heb ik hem gebruikt) De lamp heeft dezelfde eigenschappen als al mijn andere leds. Daarom heb ik hem gebruikt)

Ze kwam naar haar planten, liet een hoed vallen met een microscopisch kleine petunia.Een half uur lang zocht ze haar daar om haar te redden.

Ik dacht dat de kabouters zouden wachten, ik besloot het rek af te maken. En toen mislukte het. Met een slimme en zakelijke blik heb ik het rek bedekt met isolon … met folie buiten. En ik merkte deze wetteloosheid toen ik 😂😂😂de isolon met een nietmachine.

Toen ze de lamp ophing, ging ze zelf naar huis. Eerlijk gezegd, echt waar)))

Ik ben niet schuldig, ik ben niet schuldig

Uiteindelijk ontbrak Isolon een beetje, maar dit zijn al kleine dingen in het leven! Ik heb cassettes voor kabouters voorbereid. Morgen doe ik het … als ik niet iets anders doe)))

Kijk op de klok, het is al ongeveer 17 uur … De dag vloog voorbij met het fluiten van een kogel en dom …

Dat is wat mij is overkomen, een bouwer van God)))

En zelfs zijn er vrije plaatsen En zelfs zijn er vrije plaatsen Lamp in de koffer Lamp in de koffer

Ik ging naar huis met een kapotte lamp. Mijn man komt thuis van zijn werk en zal blij zijn met de verrassing! Hij droomde er de hele dag van om de lamp voor mij te repareren😂

Fijn weekend allemaal)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *