• Пн. Дек 11th, 2023

Rijpingstijd voor tomaten

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)

Gisteren vielen onverwachts de teugels onder de staart, hadden een hapje met de eigenaar van één kanaal. We hadden geen ruzie, we hadden het alleen over tuinieren.

Ik beschouw mezelf niet als een blogger. Ik beschrijf alleen mijn conclusies, mijn mislukkingen en prestaties, ik communiceer met jou) Ik ben geïnteresseerd in communicatie! Ik heb al mijn familieleden met hun tuin, ze willen niet langer naar me luisteren) ))

Als gevolg hiervan, tegen de achtergrond van onze vriendschappelijke schermutseling, werd een artikel geboren bij de eigenaar van het kanaal. En ik ging naar mijn kanaal om uit te zenden. 🤣Dit is het tweede geval waarin mijn opmerkingen aanleiding geven tot het idee van ​een artikel maken, wat is daar mis mee? Denk maar aan ..

Vandaag wil ik het hebben over de inscripties op de tassen.

Vroeg rijp Vroeg rijp En deze ook) En deze ook)

Wat betekent het woord «vroeg»?

De ene is 95-110 dagen, de tweede is 100-105.

Liana is over het algemeen ultravroeg, 80-90 dagen!))) Liana is over het algemeen ultravroeg, 80-90 dagen!))) Oeps! Al middenrijp Opa! Al middenrijp

hier wordt dezelfde rijpingsperiode «mid-rijping» genoemd. Dezelfde tijdsintervallen als voor «Vroegrijping» 105-110 dagen

Oeps!!! Oeps!!!

Het nieuwe woord is «medium-early» en de periode is verlengd tot 115-125 dagen!!!

Geen enkel pakket zegt eerlijk dat de tomaat «Laat» is. Wat mij betreft, 115-125 dagen is helemaal niet te vroeg …

Wie bepaalt deze termen en waarom is er geen duidelijk systeem met classificatie op termen en bijbehorende namen?

Vroeg betekent 90-100

Midden-begin 100-110

Eind 110 — oneindig

Nou, bijvoorbeeld…

Ze willen ons waarschijnlijk niet bang maken. Het woord «vroeg» klinkt immers op zich geruststellend. En vijgen met haar, met het voorvoegsel «medium»

En weinig beginners denken over deze dingen na, weinig mensen vergelijken de concepten van geschreven deadlines en werkelijke deadlines.

Hou onze broer voor de gek, zo blijkt

Dus ik zal zo’n «middenrijpende of middenvroege» in de OG planten, hij zal niet groeien met een weelderige oogst. Ik zal op alle hoeken beginnen te schrijven dat «ik niet aanraad om te planten.» objectief niet mogelijk! Tja, wie geeft zichzelf de schuld en schrijft er bovendien over?! Slecht punt. Maar mensen geloven! Niet allemaal, maar er zijn er een paar.

Ik heb veel verschillende tomaten qua rijping, hoogte en andere parameters, maar ik heb een duidelijk idee welke verrassingen me te wachten staan))) Daarom plant ik 40 struiken voor voedsel, een bewezen variëteit, en de rest, verwennerij en voor het experiment, in paren, dat zal groeien en conclusies trekken.

Ik wens iedereen het hoofd koel en een duidelijke aanpak in tuinaangelegenheden)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *