• Чт. Фев 29th, 2024

Tomaat Ierse Likeur

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Het laatste pakket zaden is binnen!

Er zal niet alles worden beoordeeld. Het is overal hetzelfde, ik zie geen interesse in herhaling. Ik zal je vertellen over Ierse likeurtomaat.

Toen ik klein was en mijn moeder bezig was met de datsja, hadden we een erg smakelijke tomaat met groene vruchten met de trotse naam Irish likeur. Het was heel anders dan de middelmatige tomaten in onze kas, zowel qua uiterlijk als qua smaak. Maar het gebeurde zo dat ik in een andere stad ging studeren en 13 jaar lang datsja’s en ander landwerk vergat.

Natuurlijk was alles vergeten, en toen ik terugkeerde naar Yakutia, wist ik het niet meer.

En alles zou goed komen, maar ik zag eens een recensie van een tomaat met zo’n bekende naam op Zen, maar daar heette hij Gnome! Ik weet de naam van het kanaal niet meer, ik was er niet op geabonneerd, maar we bespraken het zeer heftig met de eigenaar))) Ik begrijp dat we allebei op onze eigen manier gelijk hadden. Ze had een variëteit en tegen die tijd had ik een hybride met dezelfde naam verkregen. sterke drank) Dat is alles, ga weg en een experiment gepland voor de zomer om deze dappere groene kerels te kweken)))

Bij Anya heb ik nog twee zakken van verschillende fabrikanten besteld. Nu heb ik er drie. Het kweekexperiment zal worden uitgezonden op het kanaal van Anyuta.

Drie uit de doos Drie uit de doos

Ik wil heel graag beginnen, het wordt interessant en leuk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *