• Вт. Окт 3rd, 2023

Tomatenzaailingen We zoeken verder naar de oorzaak van storingen.

Автор:Administrator

Апр 13, 2023

Dag Allemaal)))

Het onderwerp mislukkingen met tomaten laat me niet los!En er waren nogal wat reacties onder het artikel.

Wat is er mis met zaailingen? Yakutsk datsja 30 maart

Ik moet meteen zeggen dat alle aannames niet waar zijn! We zullen het verder begrijpen.

Ik ben een open persoon! Ik deel zowel vreugde als mislukkingen met mensen om me heen. Het bleek dat ik niet alleen problemen heb !!!

Dus, in orde!!!

«Zaden! Ik wijs deze reden meteen af. Onze (mijn en mijn omgeving) tomaten zijn absoluut allemaal anders. En uit zakken, en uit professionele verpakkingen, en collectie! Dienovereenkomstig zou er een reden in zijn, dat een soort zou sterven !!!

— Bodem!!! Hier, zo lijkt het, is alles duidelijk, vanwege alle problemen. Ofwel is het geïnfecteerd, of er leven er iets in, of het is te dicht en te zwaar, enz., enz.

Maar nee! Mijn tomaten werden geplant in wat voorhanden was: de mijne met kokosnoot, de mijne zonder kokosnoot, de mijne met een gekochte … En het resultaat is hetzelfde, ze zullen doodgaan, tenminste barsten !!! de mijne .

— Water geven! Nou, iemand heeft het ingeschonken, iemand heeft het ingeschonken, het is begrijpelijk, het gebeurt. Als het droogt, vervaagt het, als het overstroomt, is het ook helder. Voordat je sterft, laat de tomaat zien dat het slecht is !!!

De onze zal zonder waarschuwing sterven!!!

— De temperatuur in de kamer. Nogmaals, iedereen heeft zijn eigen! Maar wij zijn mensen met ervaring, we regelen zeker geen tocht.

-Vroege pluk Mijn tomaten die in een luier zijn gekweekt, zijn al lang in glazen geplant in de fase van cotyledonbladeren.

— Verlichting. Nou, niemand zet de ingemaakte zaailingen meteen voor het raam of onder de lamp. Ja, en de zon verwent ons niet. Twee maanden, misschien een week en het was de warmste en helderste, en de rest van de tijd dat het sneeuwde.

Nu zijn hier mijn observaties!

We hebben de tomaten gedoken. Ze blijven een week zitten, de wortels groeien en ze gaan omhoog om te groeien. Je kunt meteen zien wie deze regel volgt — de plant drinkt veel, draait zich naar het licht en ziet er vrolijk uit!

Dwerg Scoresby. Dwerg Scoresby.

Alsjeblieft, een goed voorbeeld van een degelijke tomaat!!!

Gargamel! Gargamel!

Gargamel zit al een maand zo. Er gebeurt niets met hem. Hij zit vast in de staat waarin ik hem heb getransplanteerd. Zoals je kunt zien, zijn er geen wortels!!!

Hetzelfde geldt voor de meeste soorten en hybriden in mijn hostel!!!

Aphrodite Aphrodite

Deze rastyukha leefde in een gewone kom, deels ondergedoken, heb er een opgegraven om je te laten zien «Er zijn geen wortels!!! Waarom zal hij daar eten?» Ik ben niet dom! dat ze extra wortels zullen geven! !!Een week later realiseerde ik me dat dit bij ons niet het geval is!!!Er waren geen wortels meer.

Iedereen weet dus dat alles wat dood in de grond zit gerecycled wordt???!!!Ja, zo gaat dat met een tomaat zonder wortel!

Aphrodite Aphrodite

Aphrodite uit een luier, waarin ze met zaadlobben dook !!! Plant deze zelfs op Mars, hij gaat nog niet dood!!!Zie je het verschil met de vorige foto?) Zaadjes uit 1 pakje!!!

Mongoolse dwerg van een verzamelaar. OOK met wortels. Ik heb een van de kommen getransplanteerd, maar ik maak me er niet echt zorgen over. Hij zal het overleven.

Zelfs de knop Veenbessen in suiker hebben meer wortels dan Aphrodite !!! Kijk niet naar de kleur, ze is ondergronds gegaan. Ze zit zonder licht en water. Over het algemeen overbodig.

Mijn entourage huilde ook dat de tomaten 1,5 maand roerloos zitten en na de pluk gaan ze ook naar de voorouders, zoals de mijne !!!

Ik zal hieraan toevoegen dat iedereen met Fitosporin is gemorst, zelfs degenen die het niet nodig hadden)))

Epin en Kornevin waren ook aanwezig in ons leven, op prototypes. Om te kijken wat werkt en wat niet. Ik heb geen kunstmest gebruikt, behalve Fertika, begin een keer!

In een vlaag van woede en hysterie, op zoek naar een reden, na alle opgesomde (zichtbare) redenen te hebben doorgenomen, kwam ik tot de conclusie dat de zaak in de wortel zit!

Laten we nu analyseren waarom de wortels niet groeien en hoe ermee om te gaan !!!

Ik wil graag Barry Cherries telen, maar ze staan ​​ook al meer dan een maand stil (((

Natuurlijk zou ik kunnen doen alsof ik een succesvolle tuinier ben met perfecte zaailingen. Laat alleen het mooie zien en verberg het ellendige. Maar ik hou niet van skeletten in de kast! Ik zeg het zoals het is.

Over het algemeen wacht ik op meningen en advies. De waarheid wordt tenslotte geboren in de discussie)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *