• Пн. Дек 11th, 2023

Tuinmans vrije dag.

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Het weer is prachtig vandaag! De zon is warm, de vogels zingen)))

En op deze mooie dag kan ik vol vertrouwen zeggen: “I done the pick” !!! Driedubbel WAUW!!!

Allen die het nodig hadden, kregen nieuwe appartementen)

Coleus Coleus

Ik heb de Coleuses zo neergezet. Wie groter is, in cassettes. En de kinderen in een aparte bak om te groeien. In ieder geval zijn ze zo vrijer dan een menigte in een kleine kom.

Eerlijk gezegd ben ik tevreden met mijn zaailingcassettes. Hoewel dit waarschijnlijk geen cassettes zijn, maar glazen op een pallet. Het verandert niets aan de essentie van de zaak, ik ben blij dat ik ze heb

Ik vouwde deze puzzel voor het zaaien van volgende tomaten.

Marconi rood Marconi rood

Wie Marconi voor het eerst kweekt, schrik niet. Het is eerst lelijk) En het lijkt op zoiets als een hete peper. Maar hij streeft geen schoonheid na, maar richt zijn kracht op vruchtvorming)))

Marconi zwart Marconi zwart

Marconi is zwart van de zaden. De dop is doorzichtig, de wortels zijn aan de onderkant niet zichtbaar. Ik heb hem zo gelaten, een beetje laten groeien. Dan ga ik de mooiste uitkiezen en planten.

Maar het probleem met isolon. Ik weet niet hoe ik het boven de tafel moet bevestigen. Totdat het beeld in mijn hoofd werkt, weet ik niet hoe ik iets moet doen. In theorie zou ik een soort ontwerp moeten bedenken van de rails, en bevestig de isolon erop. En de latten liggen onder de sneeuw, en er ligt veel sneeuw😆

Over het algemeen, zoals gewoonlijk, overwint creatief meel)))

Goed humeur allemaal voor de komende dag🌺🌺🌺

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *