• Вт. Окт 3rd, 2023

vervolg van het verhaal

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

ik vervolg mijn verhaal)

Het is natuurlijk moeilijk om tussen de datsja en de storoyka te worden verscheurd, maar op de een of andere manier raakte ik eraan gewend. Bedenk eens, ongeveer 17 km ertussen, ik ging zitten en arriveerde waar ik moest!)

Vorig jaar werd ik op mijn hoofd geslagen met een ander briljant idee!!! We moeten maagdelijke grond ploegen in het gebied waar de bouwplaats is!!! wees afgeleid, zoals mijn geweldige echtgenoot heeft nagelaten)

Nou, als Anya een klap heeft, dan zal geen testament helpen. Er waren goede jongens met een gemotoriseerde ploeg die struikgewas van wilde roos, tarwegras, disteldistel en ander vuil op de toekomstige plantage voor mij ploegde)

Er was genoeg ruimte voor aardbeien, bieten en zelfs «voor de toekomst». Kijk, is het bedekt met een blauwe luifel? Dit is voor tomaten van het seizoen 2023)))

mura mura

En Murysya lacht om mijn plannen! Hij zegt dat ik het niet aankan! Naïef))) Ik zal slagen)

En als ik dit jaar nog steeds betaal voor een kas op de linkeroever, dan spring en dans ik over het algemeen van geluk)

Bedankt dat je bij me bent ♥️♥️♥️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *