• Вт. Июн 6th, 2023

Waterkokers tegen gevorderde tuinders!!!

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)

Mijn theepotten zijn zo grappig)

De eerste plantte toen paprika’s en tomaten en zwijgt, als een partizaan die wordt ondervraagd.

De tweede geplante paprika’s, ze ontkiemden niet … ik plantte ze een tweede keer, zowel de eerste als de tweede ontsproten😂

De derde plantte en vertelde mij welke variëteit hoeveel van hoeveel ontkiemde en hoe elke soort eruit ziet!

Eerlijk gezegd weet ik niet wat en hoe ik ben opgestegen en welke ontbreken. De uitzondering waren degenen die EEN van de menigte zijn opgestegen. Mee eens, dit kan met het blote oog worden gezien !!!

Dit is mijn IL een van de drie

Slechts 5 zaden per verpakking.. Twee ontkiemd zonder zaadlobben. Slechts 5 zaden per verpakking.. Twee ontkiemd zonder zaadlobben.

En Mayo’s Gift Delight

Ik zal koesteren om naar hem te kijken in al zijn glorie) Ik zal koesteren om naar hem te kijken in al zijn glorie)

Het is jammer voor beide, aangezien beide experimenteel zijn.

Niet alleen dat, ik miste de zaailingen van Aphrodite met de mijne. Laat me je eraan herinneren dat sommige in een luier zijn geplant en sommige in een dop. Hier heb ik de dop op de kast gezet en vergeten. Vandaag struikelde ik per ongeluk en kwam in wilde horror.

Gegoten, in het licht gezet.

Slanke Aphrodite Slanke Aphrodite

Terwijl ik iedereen knuffelde en kuste, merkte ik dat er niet genoeg Mongoolse dwerg was. Ik klom in de doos met zaden en hij zwaaide vanaf daar met zijn hand))) Hij moest een plek in het hostel toewijzen en het in zijn hoofd fixeren zodat om de zaailingen niet te bewaken!

Ik beschouw deze mislukkingen niet, dit is een werkmoment.Incidenteel, maar fixeerbaar.

En dit is de conclusie die ik trok … Dummies zijn niet zo onthoofd!😂😂😂

Ik wens jullie allemaal een goede dag en een goed humeur)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *