• Вт. Окт 3rd, 2023

Werk aan fouten

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Dit is het beeld in de ochtend. Alles wat gisteren niet stierf, stierf vandaag!In principe ging ik ervan uit en was ik helemaal niet van streek.

Zoals mijn zus zegt, het belangrijkste is om op tijd te klagen! En het is echt een effectieve methode! Bedankt allemaal voor de warme en vriendelijke steunbetuigingen! Je hebt me enorm geholpen, mijn handen vallen niet meer naar beneden en ik ben klaar om te vechten! Ik zal proberen de temperatuur comfortabel te houden en neem je tijd.

Het is geen geheim dat er geen geheimen zijn in ons dorp! Een vriend, die hoorde over mijn problemen, overhandigde me een pakket met Fitosporin !!! Het favoriete gezegde van mijn moeder «vond een bijl onder de bank» zou hier op zijn plaats zijn. Dat wil zeggen, zo’n elementaire gebeurtenis als een bijl onder de bank doet hoeft niet te worden beschreven Net als en Fitosporin!!!Ja, het gebeurde zo dat ik het bestaan ​​ervan vergat, omdat ik het nooit heb gebruikt.

Gescheiden met liefde en grote hoop op succes!!!

Ik mors de grond in een paar kopjes en plant iemand die ik niet erg vind voor het experiment.Als de methode werkt, laat ik de rest later vallen.

Ik heb mijn falen nog eens geanalyseerd!Waarom waren er voorheen geen problemen met kasgrond, maar nu wel?Blijkbaar hebben ze de infectie met iets meegebracht.en gekregen.

Nou … Ervaring wordt opgedaan door een hark. Che nu al. Ik zal mijn stijlen corrigeren !!!

Iemands status trok mijn aandacht! Ik realiseerde me dat ik KOFFIE was!!! En ik kalmeerde helemaal)))

Veel succes en een goed humeur allemaal!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *