• Чт. Фев 29th, 2024

Zaaien van tomaten van onbepaalde variëteiten

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Vandaag irriteer ik me aan onbepaalde variëteiten tomaten. Zeg niet dat het vroeg is. Ik heb mijn eigen methode om ze te telen (geen Chinese). Daarom ben ik niet bang om zo vroeg te planten.) Al het volgende zal in een broeikas Als er 2 wortels van elk binnenkomen, is het goed.

Het stoffelijk overschot van de verzamelaar Het stoffelijk overschot van de verzamelaar

Iedereen heeft van deze tomaten gehoord. Behalve misschien «Mayo’s Delight» en «Bottom of Big Trees». Er is weinig informatie over deze variëteiten op internet. Dit is een geschenk van een verzamelaar, het is een zonde om niet te planten)) ) ) Het zal twee wortels per kas blijken te zijn, ik zal struiken op verschillende manieren laten groeien — in één en twee stelen. Ik wil vergelijken hoe succesvol)

zaaien zaaien

Vandaag plant ik volgens Feng Shui) Er zijn weinig zaden, je kunt ze schilderachtig rangschikken)

Knap Knap

Ik heb de koningin cadeau gekregen, ze staat mooi op de foto. Er is ook een plek voor haar. Ik las over Gargamel, ik wil het proberen! Maar «Professional», zeggen ze, is erg vruchtbaar.

Alles is al gezegd over Ierse drank in mijn artikelen, en Anyuta heeft een «rustige plek» aan het kanaal. Iedereen die mee wil doen aan ons experiment in het kweken van deze tomaten is welkom))) En om een ​​objectieve mening te vormen, IL besloot niet alleen in de kasplant, maar ook in de OG.

Om eerlijk te zijn, ik plant nooit twee zaadjes.Veel mensen doen dit, dat weet ik. Het zal rijzen — het is nog geen feit dat de goede zullen groeien Ja, en tijd besteden aan het wachten op scheuten en het planten van een nieuwe partij.

En dan, na een keuze of landing op een vaste plek, kan er weer een aanval gebeuren. Er gebeurt van alles in het leven))) En hoe goed te maken wat verloren was gegaan als er maar twee zaden waren geplant?

Over het algemeen beslist iedereen zelf hoeveel en wat hij plant. Ik hou van een strategische reserve, dus ik plant iedereen tegelijk)))

En ja, ik heb eindelijk het hoofd kunnen bieden aan het planten van tomaten)))) Ik ben twee weken vrij van gewassen))) Dan zullen de bloemen een beetje gaan, met een marge🤣🤣🤣

Fijne dag en harmonie in alles)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *