• Пт. Июн 9th, 2023

Zaden, deel twee

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Deel twee Bloem!!!

Dit zijn mijn welverdiende cadeaus van het bedrijf waar de zaden zijn besteld. Dit zijn mijn welverdiende cadeaus van het bedrijf waar de zaden zijn besteld.

De rest van de bloemen zijn niet meer van mij, maar van buren

Dat is zo’n pluizige charme. Dat is zo’n pluizige charme

Ik heb nog nooit celosia gekweekt, maar het ziet er mooi uit)

Hier is het ambitieus natuurlijk! Een cactus kweken uit zaden vereist ervaring en een wonder) Hier is het ambitieus natuurlijk! Een cactus kweken uit zaden vereist ervaring en een wonder) Petunia! Niets toe te voegen) Petunia! Niets toe te voegen) Leeuwenbek heeft kleine zaadjes, zoals die van hem. Ik kan me nog niet voorstellen dat ik het zou planten. Ik zal proberen mijn geschenk te planten, zoals een petunia Leeuwenbek kleine zaadjes heeft, hoe ik het moet planten, kan ik me nog niet voorstellen. Ik zal proberen mijn te planten geschenk, zoals een petunia Ze leefde niet lang Het klimaat is niet van ons voor haar. Van al deze pracht groeide ze alleen gazania. Ze was goed, maar leefde niet lang. Het klimaat is niet het onze voor haar. Hier leed Ostap, denk ik! Maar je weet maar nooit, plotseling zal er iets groeien en de eigenaren behagen met zijn schoonheid))) Hier leed Ostap, denk ik!

Samenvattend kan ik met vertrouwen zeggen! Tegenwoordig zijn mensen op zoek naar een vervanger voor hun geliefde petunia’s. Dus haasten ze zich van het ene uiterste naar het andere en kopen alles achter elkaar voor een test)

Waar kun je terecht, de prijzen zijn bijtend en groenten hebben prioriteit!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *