• Пт. Июн 9th, 2023

Zijn of niet zijn?

Автор:Administrator

Апр 12, 2023

Dag Allemaal)))

Zodra ik kalmeerde over dichondra, herinnerde iemand me eraan))))

Ik ben in de jungle van tyrnet geklommen om zaden te zoeken. In maalo-zakken lukte het niet voor ons. En ik besloot Profsemen te vinden. schreef al, hoe laat begon mijn impulsieve aankoop van 12 zaden van mijn Dichondria. En kijk eens wat ik heb opgegraven

Schat is simpel!!! Schat is simpel!!!

Per ongeluk dook er in mijn geheugen een cadeauzakje coleus op in een pakket met mijn overleden dichondra. Dit bleek een vreugde voor mij te zijn. Coleus werd verliefd op zichzelf vanaf de eerste scheuten.

Nou laten we gaan

Speciaal voor mij, met cineraria, ze namen een foto))) Speciaal voor mij, met cineraria, ze namen een foto))) En ik wilde echt groen in het algemeen En ik wilde echt groen in het algemeen

Ik sta op een kruispunt. Op dit moment groeien er veel coleuses uit een geschenkpakket. Plus, ik heb ook drie pakketten besteld van een soort mengsel op Sim. interessant) Ik ben nog geen verfijnde wieler.

Ja, en het zal te laat zijn om dichondra te planten als de zaden in onze outback stampen.

Orde of nou ja, is het rijkdom?Ik ben een kind van de jaren 90, ik ben altijd bang voor het moment «wat als morgen niet zal zijn wat we vandaag hebben»???

Of ze tot het volgende seizoen in mijn box laten liggen zodat ik heerlijk kan slapen?

Ik wens dat iedereen geen kwelling ervaart over de keuze van zaden in winkels, en ook een goed humeur voor de komende dag!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *